Şimdi Ara

Araç İçine Gelen Tıkırtı Takırtıyı Nasıl Keseriz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çoğu araçta bozuk yollarda içeriye tıkırtı takırtı sesleri geliyor biraz mekanik sesler biraz trim sesleri ve birde tek tekerin çukura girmesi gibi durumlarda esneme sesleri geliyor bu sesleri kesmek mümkün müdür ?

• Arabasına göre değişir. Bazı araçlarda ses yapan kronik yerler vardır. Kapıların içinde, ön göğüsün birleşim yerlerinde vs. yerine tam oturmayan parçalar titreşip ses yapabilir.
    Takır tukur sesler alt takımdaki boşluktan da kaynaklanıyor olabilir. Önce alt takımı kontrol ettirin.
  • Mekanik sesler için ön takım parçaları kontrol edilmeli.İç trim sesleri için ses yapan parçaların altına destek yapılabilir.Esneme sesleri de fitillerden gelir.Kapı ve cam fitillerine silikon sprey sıkın sesler kesilir.
  • Trim seslerini asla kalıcı olarak kesemezsiniz yerinizde olsam araçı satardım .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en kolayı yeni araç :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Trim seslerini asla kalıcı olarak kesemezsiniz yerinizde olsam araçı satardım .
    2. el tüm araçlarda var hemen hemen çok üst segment olmadıkça.
  • Araç İçine Gelen Tıkırtı Takırtıyı Nasıl Keseriz ?

Amortisör yayının alt ve üst tablasına takılan kauçuktan yapılan bi malzeme var. Böyle bişey bulursan kısmen kesersin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • silikon spreyi deneyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anaconda41

Bu mesaj silindi.
    amortisör den gelen sesleri mi kesiyor bu ?
  • o.lut03 O kullanıcısına yanıt
    Evet, bayağı işe yarıyormuş, Ruslarda öyle yazıyor. Bende alacam da burda sadece lastikleri yok amortisör kafalarıyla berabermiş. Reno için tuning malzemeleri satan yerlere bi sorabilirsin. Çin'e bakacam üniversal var mı diye.

Ben bu mesajı 2 defa gönderdim hata verip mesaj gitmediydi, gitmiş demek.

• quote:

Orijinalden alıntı: anaconda41

Evet, bayağı işe yarıyormuş, Ruslarda öyle yazıyor. Bende alacam da burda sadece lastikleri yok amortisör kafalarıyla berabermiş. Reno için tuning malzemeleri satan yerlere bi sorabilirsin. Çin'e bakacam üniversal var mı diye.

Ben bu mesajı 2 defa gönderdim hata verip mesaj gitmediydi, gitmiş demek.
    suspansiyon sesi olarak pek bir sıkıntım yok açıkcası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.