Şimdi Ara

Araç Kiralama..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese slm..Arkadaşlar açıkçası şoförlüğüm pek yok..en fazla babamla 1-2 kez ist'de belirli yerlerde trafiğe çıkmışımdır..ancak 5 yıllık ehliyetim var..şimdi ben araç kiralasam hertzden 3-5 günlüğüne Allah muhafaza sürtme, ufak çarpma, kırık mırık olsa araç şirketi karşılıyor di mi herşeyi..Bana bir sıkıntı olur mu ekstradan?

• Bir de araç almayı düşünüyorum..Alacağım aracı da test etmiş olurum böylece3-5 günde..Nasıl mantıklı fikir di mi?
  • up..up..el cevap:))
  • Mini hasar onarım paketi de alın, sigortaların tam olduğundan emin olun. Tecrübeniz biraz artacaktır. Dikkatli olun, ve agresif hareketlerden kaçının.
  • araba kiralayacaksan bilenen firmalardan kirala merdiven altı yerlerden kiralama boş senet imzalatıyorlar arabaya bişey olursa senete 10.000 tl yazarsa sen uğraşırsın intercity avis budget sixt gibi firmaları araştır kira ücreti yüksek olur ama full kaskolu oluyor arabalar sürtme çizme olsa bişey demezler bazı rent a carlar küçük şeylere birşey demiyor ama yinede sen firmalardan kirala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 13 Temmuz 2012; 16:49:32 >
  • İyi firmaları bilemiycem ama havalimaındaki kiracılar bile kredi kartına 500tl provizyon koyuyor ve araca bir hasar gelmesi durumunda bu parayı çekiyor dikkatli olmak lazım.
  • Bir tane kuş serisi alın şoförlüğü onun ile sökersiniz sonra satın ikinci eli iyidir

Yoldan geçen teyzeye bile okutursunuz

Allah korusun araç kiralamada bir hasarda başınıza daha büyük masraf çıkaracaktır...
  • Valla kiralayacaksan büyük firmalardan kirala,kaskosu cartı curtu tamdır.

Ayrıca masrafı kasko karşılar,ama serviste kalacağı gününde kiralama parasını alıyorlar galiba.Ama tam emin değilim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.