Şimdi Ara

Araç kiralamada çalışmaya başlayacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İst havalimanı bi firmada araç kiralamada satışçı olarak işe başlayacağım. Normalde bu işi almış olmam çok şans eseri, ingilizce falan da istemişlerdi. Onların bana muhtaç olmasından çok ben onlara muhtac olduğum için işle alakalı çok fazla şeyler soramadım. Var mı daha önce çalışan veya tanıdığı olan, iş nasıl ilerliyor, 3 gün sonra işe başlayacağım ama şimdiden baya bi kastım kendimi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• hocam her işi yaptırırlar sana müşteriyle ilgilenme müşteriyi arama araç temizliği telefonlara bakma vs baya yorulacaksın 12 saat felan çalıştırırlar hangi firma

• Yok 8 saat günlük, 7/24 vardiya var haftada 6 gün ileride 5 güne düşecek dediler, hatta yol için oturduğum semtte 1 kişi daha var aynı firmada 2 kişi firmanın arabasıyla gidip gelecekmişiz yol için araç ta veriyorlar, ben araç teslimci falan olmayacağım satış danışmanı.

• Ama sadece gelen müşteriye araç gösterip satışını yapıp güle güle diyecek gibi gözüküyor iş, bu kadar kolay olmamalı farklı şeyler de çıkar elbet diye düşünüyorum

• Maaş ve yan haklar iyi mi yemeği nerde yiyorsunuz

• mtt_3 M kullanıcısına yanıt
    Maaş 9.5k 3 ayda bir 1 maaş prim, aylık ortalamaya vurunca 12.6k oluyor. 3k yemek kartı veriyor. Araçla gidip gelme.

• Boş durmaktan iyidir . Şartlar da iyiymiş bence rast gelsin işin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çalışmaya eylülde başlamak
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mtt_3 M kullanıcısına yanıt
    Eyvallah sağolasın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.