|
Bildirim
|
bunlar ülke ve vatandaş batsa bile peşkeş çektikleri kurumları açık bırakırlar.
|
valla salı günü muayene var gidecem mecbur , muayene sonrası aracı kendim iç dış temizleyecem. Ölmezsem sonucu yazarım
|
Ben geçici olarak ertelenmesi değil bu süreçte geçici olarak gecikme faizi uygulanmaması ve muayenesi Mart ayı içerisinde ve sonrasında biten araçlara cezai işlem uygulanmaması taraftarıyım. Mantıklı bir şekilde çeşitli mercilere iletilirse bu konuda bir düzenleme yapılabileceğini düşünüyorum. Devlet için ek maddi külfeti yok. Tüvtürk için de sadece bu süreçte muayene sayılarında azalma ve muhtemel gecikme faizinden kar sağlayamama durumu var. Bunu da çalışanları için nöbetleşe çalışmaya veya idari izine çevirebilirler.
|
Muayenesi her yıl olan ticari araçları 2 yıla Otomobil sınıfını 3 yıla çekseler bu seneye özel. Bu da bir çözüm olabilir.
|
Muayene bitti geçtik :) Valla psikolojikmidir bilmiyorum boğaz ağrim var , balgam ve sanki nefesim de biraz garip şimdilik yaşıyorum ama :D
|
herkese 1 dönem muayene atlatma uygularsın olur biter ama bunu düşünecek kafa nerde?
|
Her şey iyi güzel de 15 gün ertelenince o birikmiş araçlar nasıl eritilecek.
Zaten ana baba günü yetişemiyorlar. Bir de o 15 günlük birikim. Bulaştırmayı bilmem ama canı burnuna gelmiş millet birbirine girerse zayiat daha fazla olur bence. Benim naçizane fikrim örneğin bu gün 23 Mart. Bu tarihten itibaren bir yıl muayeneleri yapılmış kabul ediyorum dersin olay biter. Seneye kim öle kim kala... |
Burada bir rant söz konusu...Onun için de kimse vatandaşın sağlığını düşünmez böyle konularda...
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsnkrtrn -- 23 Mart 2020; 17:6:49 > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Maxximum_ -- 23 Mart 2020; 20:47:23 > |
|
|
|
|
|
|