Bildirim
Araç muayene sırasında kasko gerekli mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Allah aşkına, şöyle bir dök düşün sorduğun soruyu...
Tepkim biraz fazla olabilir kabul ediyorum.Cevaplamaya çalışayım, kasko zorunlu değildir muayenede.Sigorta zorunludur.Kasko pert araçlara(Genelde),belli yaşı aşmış araçlara yapılmaz.Yapılsa da çok yüksek rakamlar çıkartırlar yapan şirketler.Piyasada dolaşan ortalama 12 yaş üstü araçların çoğu kaskosuzdur, bu takdirde önce trafikte bu bahsettiğim grubun ne kadar büyük bir yer kapladığını idrak etmeni ve sorduğun soruyu gözden geçirmeni istiyorum.Sence bu kadar kaskosuz araba varken, muayenede kasko zorunlu şartı konabilir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 9 Aralık 2013; 8:48:40 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Derin Mavi
Tepkim biraz fazla olabilir kabul ediyorum.Cevaplamaya çalışayım, kasko zorunlu değildir muayenede.Sigorta zorunludur.Kasko pert araçlara(Genelde),belli yaşı aşmış araçlara yapılmaz.Yapılsa da çok yüksek rakamlar çıkartırlar yapan şirketler.Piyasada dolaşan ortalama 12 yaş üstü araçların çoğu kaskosuzdur, bu takdirde önce trafikte bu bahsettiğim grubun ne kadar büyük bir yer kapladığını idrak etmeni ve sorduğun soruyu gözden geçirmeni istiyorum.Sence bu kadar kaskosuz araba varken, muayenede kasko zorunlu şartı konabilir mi?
Kızdırdım seni sabah sabah kusura bakma :)
Teşekkür ederim cevap için -
burada arabanın sağı ne taraf solu ne taraf diye de sorulmuştu. sıkıntı yok. bunlar de neşe oluyor -
quote:
Orijinalden alıntı: 1505dote
quote:
Orijinalden alıntı: Derin Mavi
Kızdırdım seni sabah sabah kusura bakma :)
Teşekkür ederim cevap için
Estağfurullah, önemli değil
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X