Şimdi Ara

Arac onerisi dizel max 60.000 - alfa giulietta yorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar suan birikmis param yok tamamini kredi ile alicam ancak kafamda 60binin ustune cikmak yok seneye arabayi annemlere birakip yurtdisina tasinicam,

Aklimda alfa romeo giulietta var, veya satarsak diye golf de dusunuyorum, ancak gercekten binmem istedigim bir arac alfa,

Ikinci el alicam sifir alip zarar etmek istemiyorum,

Bu fiyatlar ile onerebileceginiz baska bir arac var midir, giulia hakkinda dusunceleriniz nelerdir?

Dizel olmak zorunda :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• valla dostum alfa alma burda potur diye biri var sürekli ağlıyor nerden alfa aldım sanayi ustalarına çalışıyorum diyor sürekli

arkadaşlar kızıcak biliyorum fakat golf öneririm
  • Alfa'nin hicbir kronik motor ve sanziman arizsi yoktur.
    Biraz seslidir, cok iyi yol tutar, iyi gider. Direksiyon sistemi sinifinin en iyisidir. Dizel ikinci elde sorun cikarmaz. Alfa romeo forumunda akliniza gelebilecek her sorunuzun cevabi vardir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar valla kimi parcasi pahali yok bulunmaz servisten cikamazsin diyor, ama artik hersey bulunuyor yillarca mazda aldirmadilar boyle diye diye cok da guzel araba mazdalar

Simdi kirmizi julyete hastayim :))), yol tutusunun mukemmel oldugunu soyluyor herkes, benim tek cekincem fiat linea vardi gecen yil, ben hayatimda boyle kotu bir arac kullanmadim, arac gitmiyordu resmen gaz yemez frenler rezil, ayrica teybin dugmelerine kadar heryeri soyuldu ic tarafta dugmeleri dokuldu,,vites kolu topuzu koptu, eger fiat kalitesinde ise alfa diye korkuyorum inanin,

Uc yil once jetta kullaniyordum, son derece memmundum ancak suan sirket kiralik arabalarindan dolayi inanilmaz sogudum, vw istemiyorum pek ama Golfunde tok kapi sesi var ve alman her zaman alman

• Duster
  • Alfa Romeo nun 1.6 dizeli yani fiat dizeli, muthis gurultulu calisiyor. O şık arabaya, takir takir gar gar sesleri yakismiyor. Sirf onun icin bile almazdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Duster

Hocam renault ve turevlerine bir antipatim var, eskiden bir reno furyasi vardi heralde o yuzden, megane dahil hicbir renoya isinamiyorum, acikcasi renoya bu parayi vermek sacma geliyor,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İ30 yada Cee'd bakabilirsin

1.6 dizel manuel en full paketlerini al cam tavan otomatik park vs vs...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.