Şimdi Ara

Araç Önerisi..Yardım Lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.. Aracımızı değiştirip yeni bir araç almayı düşünüyoruz..
    2011-2013 Audi a3 1.6 TDI
    2011-2013 Audi a3 1.4 TFSI
    2010-2011 Audi a4 1.8 TFSI
    2011-2012 Volkwagen Passat 1.4 TSI Highline
    arasında kararsız kalıyoruz..

Şuan 2009 VW Caddy 1.9 TDI (manuel) kullanıyoruz..Araç 36.000 km de..Araç kullanımımız yıllık max. 15.000 km ye çıkar..Bütçe olarak da max. 75.000 TL ye çıkabiliriz.. Araçlarda ailece aradığımız biraz görünüş, konfor, performans, yakıt, donanım vs..Yakıtı, konforu, performansı ve ses yalıtımına dikkat ettiğimden dolayı ses yalıtımı hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.. Bu araçlar içinde bizi her açıdan üzmeyecek bi araç istiyoruz bilen kullanan tecrübe sahibi arkadaşların yorumlarını bekliyorum gerçekten aydınlatılmaya ihtiyacım var.Değerli yorumlarınızı bekliyorum..Şimdiden Bilgilendiren yönlendiren arkadaşlara Teşekkür Ediyorum.. Saygılar

• Caddy den sonra A3 seçenekleri küçük geleceğini düşünerek diğer şıklara yöneliyorum
    Kullandığım 2013 Passat ı A4 ile kıyasladığımda aklınızdaki sorulardan ;
    + Passat ın yıllık vergisi 1.8tfsi a4 göre %50 daha az olacak
    + Passat ın yakıt ekonomisi daha iyi özellikle şehir içi kullanımlarda bluemotion teknolojisi işe yarıyor
    + Passat Higline donanım
    - A4 ün ses izolasyonu daha iyi
    - A4 1.8 tfsi sonucu daha performanslı
    - A4 yol tutuşu audi bir adım önde
    > Göreceli olarak A4 daha yakışıklı ancak Higline Passat da yabana atılmaz
    Sıfır tutkusu varsa bütçeniz dahilinde
    2014 model 1.4 tsi bmt comfortline passat tercih edebilirsiniz tabi ki Passat ın 2015 yılı yeni kasa söylentileri de aklınızda bulunsun
    İki aracı da kullanmış biri olarak gözlemlerim bunlardırç Ancak bu birazda duygu işi kağıt üzerindeki veriler bazen görmezden gelinebilir.
    Örneğin ben dizel jetta alacakken benzinli passat almıştım burda yakıtı düşünen biri için yanlış tercih olabilir ancak konfor, donanım, kalite gibi faktörler ve hislerim beni passata götürmüştü
    Kazasız sürüşler dilerim...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.