Şimdi Ara

Araç Şasi Numarasının Motorlu Araç Tescil Belgesine eksik yazılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, dün muayenede denk geldiğimiz çok dikkatli arkadaş araç üzerinde yazan şasi numarasının motorlu araç tescil belgesine tamamının yazılmadığı gerekçesiyle ağır kusur verdi. 20 senedir muayenede görünmeyen ve bizim herhangi bir şekilde farkında olmadığımız olay bugün göründü nasıl oluyorsa.
    Araç Renault Toros 93 model - Konuyla ilgili daha önce bu şekilde bir olayla karşılaşan var mı acaba, bazılarından gümrük belgesine kadar tonla şey istemişler bazıları hızlıca bir şekilde halletmiş. Okuyan herkese şimdiden teşekkürler.

• Yıllar önce ruhsatimdaki muayene kısmı dolduğu için yeni ruhsat çıkartmıştım. Ruhsattaki şasi numarasındaki “0” yerine “O” yazıldığı için muayeneden kalmıştım. Emniyete gidip ruhsatı düzelttirmiştim. Muhtemelen siz de emniyete uğrayıp o şekilde çözebilirsiniz.
  • eskiden emniyette her aracın bir dosyası vardı plaka değişimde o dosya yeni plaka alınan ile giderdi trafik tescil duruyorsa oraya gidin yardımcı olurlar
  • crssover C kullanıcısına yanıt
    Onlarda sanırım noterlere yönlendiriyor hocam keşke dediğiniz gibi emniyette yardimci oluyorlarmis eskiden, simdi noterler de haliyle para koparmak icin evrak degisimine 250 istiyor mühendisler odasına gidip rapor alacaksin ayrica tekrar muayeneye gireceksin vs vs tonla sey istiyor. Allahtan eskiden yapmışsınız cevap icin teşekkür ederim
  • m_kucukaksoy kullanıcısına yanıt
    Oraya da uğrayacağım hocam cevabınız icin teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.