Şimdi Ara

Araç satışında başınıza gelen ilginç olaylar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aracımı satarken başıma gelen ilginç anları yazcam. başına ilginç şeyler gelenler yazsın.

Bende accord vardı, 14 papel basmıştım fiyatına. Arayan kişi 10 liram var, abimde 2 lira koltuk çıkacak diye komime giden bir açıklama yaptı. 12 liraya olurmu diyemiyor. Tamam dedim 14 lirayı tamamla gel

Şuanda Mazda var ve bi ara ilana koymuştum, biri ustasını aldı geldi, kapıları açtı, kapattı, kaputu aç dedi, açtım, kaputun alt yüzeyine baktı, füyyyyy diye bir ıslık çaldı, kapat dedi orda ne gördüyse anlayamadım. bişey de yoktu. Paslanma, aşınma, çamur vs de yoktu. Usta olan biri motoru çalıştır der gezer biraz. Bu durumu ustama anlatınca o da baktı kaputun alt yüzeyine, eee ne var var ki burda dedi Valla dedim bende anlamadım

• Fiestami baska arac buldugum icin aciliyetten 33 bin liraya satma geregi duydum 5 gun icinde satilirsa hemen yeni arac alabilecektim benzerleri 38 flandi

Arabada milim hasar yoktu kimseye inandiramadim arayan hasarlidir falan filan yav diyom yok kimse inanmadi sonra satamadim tabi 5 gun sonra diger arac elimden kacti bende tekrar ilana cikarsim fiyati 38 den bu sefer tekrar aradilar aga 33 den hemen alayım kurban olam

Satmadim millet baya kufur etti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faydeemusic

Fiestami baska arac buldugum icin aciliyetten 33 bin liraya satma geregi duydum 5 gun icinde satilirsa hemen yeni arac alabilecektim benzerleri 38 flandi

Arabada milim hasar yoktu kimseye inandiramadim arayan hasarlidir falan filan yav diyom yok kimse inanmadi sonra satamadim tabi 5 gun sonra diger arac elimden kacti bende tekrar ilana cikarsim fiyati 38 den bu sefer tekrar aradilar aga 33 den hemen alayım kurban olam

Satmadim millet baya kufur etti

enteresan bir piyasaya sahibiz
    33 basarsan fiyatı 30 isteyebilirler. 25 koy 20, 13 koy 10 vs ...

• 93 corollam vardı.Model yükseltmek için satıyorum.Takas bir tek 2003-2008 uzakdoğu araçlarıyla olur yazdım.Pezevengin bir 88 bmw takasa girer misin diye mesaj atmıştı.Çok sağlam kalaylamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: general263

93 corollam vardı.Model yükseltmek için satıyorum.Takas bir tek 2003-2008 uzakdoğu araçlarıyla olur yazdım.Pezevengin bir 88 bmw takasa girer misin diye mesaj atmıştı.Çok sağlam kalaylamıştım.

Bmw ciler japonlara kafayı takmış anlaşılan, bende accord varken baya bi eski model 5 serisi bmw takası geldi red ettim hepsini. bu arada ban yemeden yorumu düzelt dostum
  • B6 passatım vardı 4 sene önceyidi galiba adamla telefonla konuştuk bikaç kez anlaştık her konuda, son konuşmamızda evden çıktım geliyorum nerdesin dedi iyice tarif ettim olduğum yeri tamam 5 dakikaya ordayım dedi hala gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drkayzer -- 16 Şubat 2016; 21:56:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drkayzer

B6 passatım vardı 4 sene önceyidi galiba adamla telefonla konuştuk bikaç kez anlaştık her konuda, son konuşmamızda evden çıktım geliyorum nerdesin dedi iyice tarif ettim olduğum yeri tamam 5 dakikaya ordayım dedi hala gelecek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim arabamı satarken samsundan bi arkadaş geldi benım sehırde bı arkadası varmıs tanıdıgı ve onunda motordan anlayan ustası varmış cocuk gelmeden arabamın bak bunu bunu var km sı soyle ıncıgı cıncıgı ne varsa söyledim kabul ediyosan gel dedim okeyleştik geldi arabaya baktı ettı bındı denedı beğendi ve o arkadasının ustasına gotureyım dedı hayhay dedım verdım anahtarı kendı bındı gıttı 15dk geldi ee dedim arkaşının abısı arkadası kendısı felan hep bir ağızdan yaaaaaaaa bunun 3 tane silindiri çalışmıyormuş dediler has dedim kim dedi dedim o usta demiş kardeşim ver benim anahtarı dedim dalgamı geçiyorsun 3 silindir çalışmasa bu araba yerinden oynarmı çalışırmı dedim gel parasınıda ben vereceğim istediiğin başka bir ustaya gösterelim sonrada sen yoluna ben yoluma için rahat etsin dedim.. yaa yok tamam gerek yok felan dedi satışı yaptık
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

benim arabamı satarken samsundan bi arkadaş geldi benım sehırde bı arkadası varmıs tanıdıgı ve onunda motordan anlayan ustası varmış cocuk gelmeden arabamın bak bunu bunu var km sı soyle ıncıgı cıncıgı ne varsa söyledim kabul ediyosan gel dedim okeyleştik geldi arabaya baktı ettı bındı denedı beğendi ve o arkadasının ustasına gotureyım dedı hayhay dedım verdım anahtarı kendı bındı gıttı 15dk geldi ee dedim arkaşının abısı arkadası kendısı felan hep bir ağızdan yaaaaaaaa bunun 3 tane silindiri çalışmıyormuş dediler has dedim kim dedi dedim o usta demiş kardeşim ver benim anahtarı dedim dalgamı geçiyorsun 3 silindir çalışmasa bu araba yerinden oynarmı çalışırmı dedim gel parasınıda ben vereceğim istediiğin başka bir ustaya gösterelim sonrada sen yoluna ben yoluma için rahat etsin dedim.. yaa yok tamam gerek yok felan dedi satışı yaptık

Kim demişse birebir gidip görüşmek lazım aslında o tarz insanlarla Hatta Selfi çekmek lazım

• Sayko1933 kullanıcısına yanıt
    keşke adam yakın olsa selfi çekip faceye atacaktım motor tık dememesine rağmen 3 silindir çalışmıyor diyen usta (gibi) usta diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 17 Şubat 2016; 0:52:39 >
  • quote:

benim arabamı satarken samsundan bi arkadaş geldi benım sehırde bı arkadası varmıs tanıdıgı ve onunda motordan anlayan ustası varmış cocuk gelmeden arabamın bak bunu bunu var km sı soyle ıncıgı cıncıgı ne varsa söyledim kabul ediyosan gel dedim okeyleştik geldi arabaya baktı ettı bındı denedı beğendi ve o arkadasının ustasına gotureyım dedı hayhay dedım verdım anahtarı kendı bındı gıttı 15dk geldi ee dedim arkaşının abısı arkadası kendısı felan hep bir ağızdan yaaaaaaaa bunun 3 tane silindiri çalışmıyormuş dediler has dedim kim dedi dedim o usta demiş kardeşim ver benim anahtarı dedim dalgamı geçiyorsun 3 silindir çalışmasa bu araba yerinden oynarmı çalışırmı dedim gel parasınıda ben vereceğim istediiğin başka bir ustaya gösterelim sonrada sen yoluna ben yoluma için rahat etsin dedim.. yaa yok tamam gerek yok felan dedi satışı yaptık

tek silindirli çok beygirli =)))
    muhtemelen usta b.k atmak için 3ü çalışıyor demesini söyledi, oda yanlış anladı, iyi bari motoru yokmuş deseydi
    baba motor yok

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_500

quote:

tek silindirli çok beygirli =)))
    muhtemelen usta b.k atmak için 3ü çalışıyor demesini söyledi, oda yanlış anladı, iyi bari motoru yokmuş deseydi
    baba motor yok

O usta kimse tanışmak isterdim :)

• quote:

Sıralı 12 silindirli bir motor olsaydı belki 3 silindirin çalışmamasını telafi ederdi ama...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.