Arkadaşlar ben az benzin yakan...parça fiyatları/masrafları az olan...beni 1-2 sene idare edip acemiliğimi üstümden atmaya faydası olacak vede fiyatıda makul olan bi araç almayı düşünüyorum bana yardımcı olursanız sevinirim...zaten aracı evdev işe işden eve şehir içinde kullanacağım...
UNO diyeceğim,ama linkteki aracı almayı düşünüyorsanız,km.si biraz fazla.80-90 bin lerde bulursanız,daha iyi olur.
Parça açısından R9 veya Toros daha uygun ...
bence sahibinden.com sitesine de bak. orda daha çok seçenek var sanki ve site daha detaylı bilgiler veriyor ilandaki araçlar hakkında.
ladalar nasıl acaba, ayrıca ben alıcağım arabayı en fazla 1-2 sene kullanıp sonra daha iyisiyle değiştirmek istiyorum
Ford KA da düşünülebilir. Ya da 1100 cc 106 da olabilir. Diğerlerini aldığınıza pişman olabilirsiniz. Sonuçta alıp-satacak bile olsanız 2 yıl gayet uzun bir dönem. Eğer karar veremiyorsanız kuş serisi araçlara yönelin derim.
1-2 sene sonra hemen paraya çevrilmesinide düşünmek lazım, bence r9 yada station toros
60s lere yanaşma.hem çekişte sorunlu hemde parça bulmak zor diyorlar.uno şiçinde güzel araba ama 70s karbiratörlü ve temiz bi şey bulursan al.ben brodway almanı öneririm.
valla arabadan anlamadığımdan uno ve reno9 springler arasında kararsız kaldım. aradığım zaten 4-5000 ytl kadar olacak. bana şöle masrafı az,az yakan,1-2 sene sonra satabileceğim bi araba lazım. zaten aracı haftasonlarından başkada kullanmam. bide şuan arabaya verecek peşin hiç param yok,acaba bankalardan oto kredisi yada ihtiyaç kredisi alabilirmiyim:) saygılar...
renault 9 öneririm istediğin zaman satabilirsin
acemeliği üzerinizden atmak için R9 ve uno iyi bir tecih parçasıda rahat bulunur ileride satacağınızıda düşünürsek bu araçlardan biri olabilir seçim sizin şimdiden hayırlı olsun
Uno almanız daha yararlı olacaktır.Her ne kadar günümüz standartlarına göre ikisinin de yol tutuşu vasat olsa da,Uno bu konuda R9'dan daha iyidir.
İkisinin de yedek parçası ucuzdur.Bakımı da ucuzdur.
Şunu söylüyorum size,Uno ve R9'u test edin.Hangisinin sürüşü daha iyi,konforu daha iyi,test edin,kararınızı verin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme