Şimdi Ara

ARAÇ SES YÜKSELTME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
16.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar bu aracın orjinal teypleri az ses veriyor onların sesini yükseltmek için radyo arkasına birşey takılıyormuş heralde ismini bilen varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirhancakir1 -- 23 Nisan 2017; 1:36:48 >

• Hocam söylediğiniz teorik olarak pek mümkün değil. Olmayan gücü bir aparat yardımı ile yükseltmek pek kulağa mantıklı gelmiyor. Ama şöyle bir ürün var. Orjinal araç teyplerinin hoparlör çıkışlarına bağlanan amfi giriş çeviricileri var. Amfi bağlayıp daha yüksek kapasiteli hoparlörler kullanabilirsiniz. Aşağıda linkini verdiğim ürünün kalitesi pek beni tatmin etmedi doğrusu. Ama örnek teşkil etmesi açısından paylaşıyorum linki.

Örnek aparat
    Aparat

• en kaliteli teybler bile hoparlörleri besleyemiyo,,4 kanal oto anfi şart
  • turkeroztrk kullanıcısına yanıt
    Öncelikle teşekkür ediyorum ama bu aparatlarda tuhaf geldi bana herhalde 4 kanal amfi alma işi şart oldu sanırım
  • deniz006 kullanıcısına yanıt
    Kısa yoldan halletmeye çalışıyordum ben ama tesisat çekip 4 kanal anfi şart gibi gözüküyor ama oda biraz masraflı oluyor tabi
  • Bu konuda yanıldığınızı söyleyebilirim. 2016 Toyota Corolla vardı bende. Araçlarda görebileceğiniz en kaliteli stereo setlerden birisi vardı. Ama daha farklı sistemler ile daha keyifli sonuçlarda mümkün tabi.

Emirhancakir1; hocam aracınızda ses yükseltmekten ziyade kaliteli sese önem verin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeroztrk

Bu konuda yanıldığınızı söyleyebilirim. 2016 Toyota Corolla vardı bende. Araçlarda görebileceğiniz en kaliteli stereo setlerden birisi vardı. Ama daha farklı sistemler ile daha keyifli sonuçlarda mümkün tabi.

Emirhancakir1; hocam aracınızda ses yükseltmekten ziyade kaliteli sese önem verin derim.

orjin teybe degeri yüksek hoparlör takarsan kaldırmaz bunu herkes biliyor,,, şimdi bu olayı boş boş tartışmaya gerek yok besleyemedigin hoparlördende kaliteli ses alamazsın kaliteli müzikte derin mevzular o ayrı tartışılır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz006 -- 24 Nisan 2017; 20:23:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vites değişiminde gelen ses
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu iş zincirleme gider,, sadece sesi yükselmek istemenin şartı, hoparlörün o gücü kaldıracak olması ..

Kaliteli ses için ilk başta müzik dosyası kaliteli olmalı, sonra yürüten cihaz kaliteli olmalı .. vs vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.