Şimdi Ara

Araç stop etme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bende 2015 symbol var benzin lpg aracim sabahlari ilk çalışmada veya 4-5 saat kullanmadığım zaman calıştırdığım da araba çalışıyor ama biraz gaz versem yada yola çıksam ayağımı gazdan çekince veya debriyaja basınca stop ediyor motor ısınıncaya kadar bu tekrar ediyor motor ısınınca başta düşük devirde sonra normal devrine çıkıyor. Ustaya gösterdim boğaz kelebeğinden dedi temizledi geçmedi yetkili serviste adaptasyon yap dedi yetkili servise gittim once bir hafta benzin de kullan dedi adabtasyona gerek yok ya beyindendir yada gaz kelebeğinden dedi başka ustalar başka şeyler diyor benzin pompasından diyen var araç hem benzinde hemde lpg de aynı sorunu veriyor. Bu sorun ile daha önce karşılaşmış yada bilgisi olan arkadaşların tavsiyesini bekliyorum.

• once bogaz kelebegı temızlenır eger cıddı temızlemısse ondan olmussa duzelır

sonrakı asama benzınlıde adaptasyon yapılmaz lpg de adaptasyon sarttır.pc ye baglanır

sonrakı asama benzın pompası yada benzın fılıtresındense motora benzın gıtmez ama senınkı zaten arac gıdıyor yanı onlarda sorun yok

dıger sorun bujı kablolarından bırısı tıkalı oluyor tek tek cıkarıp denıcen.onun teferruatı var

kablolar degısınce yıne yaparsa o zamanda bujı kablolarının takılı oldugu 4 lu bır parca var bobın mı neydı adı 4 kablonun takılı oldugu el kadar bır demır..onda tıkanma oluyor..yada bujıler bıtıktır 20 bındebır degısır

zaten baska seyde kalmıyor hepsı bu benzın motora gıder ızledıgı yol parcalar bunlar

banada oldu bogaz temızlettım olmadı bujıler degıstı kabloda degısıyor settır zaten olmadı bobın galıba onda tıkanma varmıs oda degıstı 500 tl ıle hallettım..hepsıde zamanı gelen parcalardı

senın ustalar bujı.kablo bıde bobıne bakmadılarsa iş yok zaten..bobın testı zor degıl cıkar tak yapıyorlar ama 1 i tıkalı...benımde vıtes degısırken stop edıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydınayhan -- 8 Kasım 2018; 1:7:38 >

• Cevap için teşekürler kelebeği temizlettim ondan değil başka bir arkadaş daha bobin dedi bugün başka bir ustaya gideceğim bakalım o ne diyecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.