Şimdi Ara

Araç sürmeyi bilmeden sıfır araç almak yanlış mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önce hiç aracım ve şoförlüğüm olmadı fakat 5 sene önce sürücü kursunda 3 saatlik eğitimle direksiyon sınavını geçmiştim. Sınavdaki aracın manuel vites olması biraz zorlamıştı beni kalkışta. Onunda dışında araç kullanmışlığım yok. Bir ara bir arkadaşın arabasını kullandım öğrenme amaçlı manuel vitesli olunca u dönüşü yapacağım yerde kaldırıma çıkarmıştım aracı :).

Bazıları acemiliği atmak için ilk önce 2. el vasat araç alıyor. Alacağım araç otomatik vites olacağı için daha kolay olacaktır. Şoförlüğümün olmaması beni biraz tedirgin ediyor araba almadan önce.

Merak ettiğim araç sürmeyi bilmeyenin 90 bin liralık sıfır araç almasında bir yanlışlık var mıdır?

• Evet, 2.el olması daha iyi olur. Tabii para çoksa, ufak tefek vuruklarda içiniz cızz etmiyorsa problem yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam al bi e30. hem kullanmayı hem de yanlamayı falan öğrenirsin
  • Ben de acemiyim ilk arabam da sıfır. Kendinize aşırı derecede guvenmeden ve trafik kurallarina harfiyen uyarsanız, arac kullanirken dikkatinizi dagitacak seyler yapmazsaniz birsey olmaz diye düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendine veya cebine güveniyorsan sıkıntı yok.
  • İkinci el araç acemi için daha mantık hemse düz vites olursa daha iyi olur diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.