Şimdi Ara

Araç takası. Fikirler, öneriler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bende 1996 model, 1.6 motor İtalyan Tipo SX Sedicivalvole olanlardan var.

Yaklaşık 1,5 yıldır bende ve gayet temiz orjinal ve bakımlarını eksiksiz yapıyorum. Değişmesi gereken parçaları orjinal servis parçalarıyla değiştiriyorum Aile aracı olarak kullanıyorum 100bin kmde evveliyatını bildiğim aile aracı olarak kullanılmış. Zonguldak, Kastamonu ve İzmit'te kullanılmış genelde hep bahçede durmuş arasıra kullanılmış, akrabalar arasında el değiştirmiş tertemiz bir araç. Bende aldım alalı 1,5 yıl civarında daha anca 10bin km yaptım.
    Gayette memnunum aslında. Lpg takılalıda 6 yıl falan olmuş.
    Uzun yol da yaptım konforlu ve çok iyi yol tutan bir araç benimkisi.
    Ben İstanbul'dayım. Arasıra Ankara'ya, arasırada İstanbul-Bodrum arasında gidip dönmem gerekiyor ve çokça eşya taşıyabilmek için bagajlı sedan araç ihtiyacı duymaya başladım.

Buyüzdende acaba benimkisinden aşağı model olmayan düzgün bir sedan araçla takas yapsammı diye düşünüyorum.
    İkinci elde temiz kullanılmış bulmakta oldukça zor buyüzden bazen vazgeçiyorum bazende tekrardan düşünüyorum. Ne yapsam karar veremedim.

Sizce takas yapsam doğrumu yanlışmı yapmış olurum?
    Yapmak istesem hangi marka-model araçlarla düşünmeliyim. Tavsiyelerinizi esirgemezseniz çok memnun olurum. Gerçektende kafam bu konuda bayağı karışık. Değerli yorumlarınız için şimdiden sevgiler, saygılar dostlar.
    Takas teklifinde bulunmak isteyen arkadaşlarda olursa önerilerini yazsınlar lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbullu58 -- 27 Nisan 2017; 1:30:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla araba piyasasi ucmus durumdayken hic macera aramayin belli ki arabaya da bakiyosunuz bana kalirsa bi sure daha kullanin.

• Hocam aracını biliyorsun anladığım kadarı ile de temiz bi araç aynı araç gibi bildiğin etrafında takas yapabileceğin ya da alabileceğin sedan bir araç varsa olabilir yoksa hiç gerek yok hocam fiyatlar malum zaten ortalık sahtekar dolu

• VioLee kullanıcısına yanıt
    Evet bakıyorum arabama oldukça temiz bir araç benimkisi. Aile aracı olarak ve ihtiyaç zamanlarında kullanıyorum zaten.

Piyasada dediğiniz gibi bayağı uçmuş durumda. Bu da düşüncelerimi değiştirmeme sebep olan başka bir etken oluyor açıkçası ama sedan ihtiyacı hissesiyorum bazen. Mâlum Tipoların bagajları küçük biraz hele birde lpg tankı varsa. Bu nedenlede kararsızlaşıyorum işte.

Önerebileceğiniz marka model araçlar varmıdır sorun çıkarma ihtimali az olan ve kafa kafaya takas olabilecek türden.

• Mand1ra_Hekimi kullanıcısına yanıt
    Aynen Hocam bakımlı bendeki ama konu mesajımdada yazdığım gibi sedana ihtiyaç duymuyorda değilim hani.

Sizin önerebileceğiniz marka falan varmıdır peki?

Benim çevremde tanıdıklarımda yok oyüzdende başkalarından bakmalıyım mecburen.

• İstanbullu58 kullanıcısına yanıt
    O modellerde corolla öneririm sedan olarak tabi onların fiyatları da malum

Corolla olabilir evet. Japon arabalarıda sorunsuz olur diyorlar ama nekadar doğrudur buyaşlardaki araçlarda pek bilemiyorum.

Benim aracımda çok temiz üstelikte tofaşın ürettiği tipolardan da değil. İtalyan fiatın sedicivalvole denen en düzgün özel taleple getirtilmiş tipolarından şaseleri motorları sorunları giderilmiş olanlarından.

Piyasası herdaim olan araçlardan kıyamıyorumda ama aile genişledikçede götür getirler artıyor haliyle. İhtiyaç doğuyor hal böyle oluncada.

Tavsiyelerin için sağol memnun oldum 😌

• İstanbullu58 kullanıcısına yanıt
    Kolay gelsin hocam herşey gönlünüzce olsun

Çok sağolun, çok teşekkür ederim HAYIRLI GECELER HAYIRLI forumlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.