Şimdi Ara

Araç tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tabi ki 2.el Maxsimum 75.000TL-80.000TL ye yokuşlarda bayılmayacak dizel yakıtı ekonomik hangi aracı alabilirim.hatchback sedan vs farketmez. Ben kullanıcam. Palio mu sattım yerine üst model bir araç bakıyorum.corsa getz punto idea matrix modus hepsine bakıyorum yorumlar kafamı iyice karıştırdı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 2005 model hasar kayıtsız değişensiz 109.00km de polo buldum fakat benzin LPG li motor gücü %80 çıktı almalımıyım? Yardım edebilecek kimse yokmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nergizmir -- 9 Kasım 2020; 2:11:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Citroen c3 1.6 dizel bak.kardesimde var hem yakiti cok az, hem kullanimi gayet rahat.benim 1.6 şehir icinde 6.5 yakarken,citroen 4.3 le geziyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anka0658 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• İyi günler. Megane 2 1.5 dci bakabilirsin kolay kolay arıza yapmaz içi dolu hoş bir araç yokuşlarda bırakmaz ama milletin 5. viteste çıktığı yokuşu 4. viteste yüksek devirde çıkmak zorunda kalırsınız.

• bende aynı kalemde max 85e kadar bakıyorum. fiestalar var 2010-2012 arası, donanım olarakda fena değil. 1.4 dizel ufak hasarlı yanlız bi tane 150binde bulmustum satılmıs. 200 binde diğer araçlar alınır mı alınmaz mı emin değilim.

• 1.4 t-jet linea kullanıyorum. Bu paraya alınabilecek ve lpg ile uyumlu tek turbo benzin motordur. Yokuşlarda bayılmadığı gibi, dizeller gibi belli devirin üzerinde yığılma da yapmaz. Tavsiye edebilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır araç tavsiye
    7 ay önce açıldı
    AZ YAKAN ARAÇ TAVSİYE
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.