Şimdi Ara

Araç Terchisi Tiguain-Antara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle merhaba , forumu aktif olarak takip ediyordum ama üye değildim. Görüşleriniz çok önemli özellikle kullanıcı yorumları :) Babamın şeker hastası olmasından dolayı otomatik vites bir araç arıyoruz. Yakıt çok sorun değil ama vergi önemli bizim için. Otomatik Vites şart. Bütçemiz 70 bin civarında. Yakınımızdaki ve tanıdığımız olan bir galeri bize Opel Antarayı tavsiye etti. Araç 35.000 km'de 2.0 Dizel-Otomatik (2011). Ama babamın gözü aynı galeride olan PS Volvo S60 a kaydı. Araç benzinzli (180 hp) , otomatik vites.Ama 5 kişilik bir aileyiz ve küçük kalabilir diye düşündük. Birde benim aklımdaki araç VW tiguain 1.4 tsi 160hp . Tabi yine otomatik olmak kaydıyla . Tiguain deki sıkıntımız da DSG den korkamız ama 6 ileri yağlı dsg ler daha sorunsuz diye duyduk. Sıralamamız şöyle ;

Antara
    Tiguain
    S60

görüşlerinizi ve eleştirilerinizi bekliyorum :)

• Yardımcı olabilecek yokmu ?
  • Bence Antara'yı tavsiye etmesinin sebebi eğer satamazsa elinde kalabilme durumu var. Aracın piyasası yok. Araç nasıldır bilmiyorum ama aracı zor satarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: createemir

Bence Antara'yı tavsiye etmesinin sebebi eğer satamazsa elinde kalabilme durumu var. Aracın piyasası yok. Araç nasıldır bilmiyorum ama aracı zor satarsınız
    Tiguain değilde tiguan güzel araba
  • Kardeşim bence tiguan al taş gibi Alman bin arabaya gez otomatik 6ileri alllllll.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grejuva007

Tiguain değilde tiguan güzel araba

Bilgi için sağol.
  • Ben almayacağım babam alacak :)
  • quote:

Bence Antara'yı tavsiye etmesinin sebebi eğer satamazsa elinde kalabilme durumu var. Aracın piyasası yok. Araç nasıldır bilmiyorum ama aracı zor satarsınız

Babam aldığında 4-5 yıl kullanıyor araç konforlu ise sıkıntı olmaz . Sizde sanırım Opel kullanıcısısınız , tavsiye edermisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Henastone

quote:

Babam aldığında 4-5 yıl kullanıyor araç konforlu ise sıkıntı olmaz . Sizde sanırım Opel kullanıcısısınız , tavsiye edermisiniz ?

Alıntıları Göster
    Araçların sınıfları farklı ancak S60 diğer araçlardan hemen hemen her konuda üstündür gerek kalite gerek sağlamlık gerek performans benim tavsiyem S60'tan yana olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Araçların sınıfları farklı ancak S60 diğer araçlardan hemen hemen her konuda üstündür gerek kalite gerek sağlamlık gerek performans benim tavsiyem S60'tan yana olacaktır.

Alıntıları Göster
    Tiguan-Antara düşünüyorsanız Subaru XV'ye bakın derim birçok konuda bu iki araçtan da üstün..
  • quote:

quote:

Antara hakkında bi bilgim yok malesef hocam

• quote:

Araç ararken segmentlerine pek dikkat etmedik açıkçası.Her segmentin farklı özelliği var.Biz bütçemize uydurmaya çalışıyoruz..
  • quote:

quote:

quote:

Antara hakkında bi bilgim yok malesef hocam

:)

• quote:

quote:

Araç ararken segmentlerine pek dikkat etmedik açıkçası.Her segmentin farklı özelliği var.Biz bütçemize uydurmaya çalışıyoruz..

Eğer ki S60 alabilme şansınız var ise düşünmeyin derim çok memnun kalacağınızdan eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feint-TR

Tiguan-Antara düşünüyorsanız Subaru XV'ye bakın derim birçok konuda bu iki araçtan da üstün..

Otomatik Şanzımanı hakkında bilginiz varmı ?
  • quote:

quote:

quote:

Eğer ki S60 alabilme şansınız var ise düşünmeyin derim çok memnun kalacağınızdan eminim.

Alıntıları Göster
    Bence de s60, diğerlerinin yüksek olmaktan başka bir avantajı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Ingrid

Bence de s60, diğerlerinin yüksek olmaktan başka bir avantajı yok

Alıntıları Göster
    Antaranın kardeşi captiva var piyasası antaraya göre iyi dıştan bakınca antaraya hiç binmedim söyliyim captiva daha geniş gibi duruyor.Ona bakabilirsisniz.Bence s60 güzel seçim olur ama galerici dost yerine volvo ikincielde sıfır alınca çok değer kaybettiği için ucuz gidiyor iyi bir şey yakalarsınız belki.Bence captiva bakın 5 kişilik aileye s60 ufaksa tiguanda o kadar ferah olmaz ama captiva iyi olabilir ama o da yakıt açısından kötüleyi çok chevrolet markasını topluca.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Antaranın kardeşi captiva var piyasası antaraya göre iyi dıştan bakınca antaraya hiç binmedim söyliyim captiva daha geniş gibi duruyor.Ona bakabilirsisniz.Bence s60 güzel seçim olur ama galerici dost yerine volvo ikincielde sıfır alınca çok değer kaybettiği için ucuz gidiyor iyi bir şey yakalarsınız belki.Bence captiva bakın 5 kişilik aileye s60 ufaksa tiguanda o kadar ferah olmaz ama captiva iyi olabilir ama o da yakıt açısından kötüleyi çok chevrolet markasını topluca.

Makyajlı otomatik ix35 hakkında ne düşünüyorsunuz ? 0 ına bütçemiz yetiyor ve çok donanımlı ama o motorun o kasayı taşıyabileceğinden şüpheliyim ?
  • Henastone H kullanıcısına yanıt
    1,6 ise Benzinli olması biraz düşündürür kasayı taşıyorsa neden 1.5 dizelinin ya da başka bir dizel motru koymıyıpta neden 2.0crdi dizel motoru koymuş diye düşünürdüm.Eğer dizel alıcaksanız rahat taşır ama benzinli yakıttada üzebilir.Dizel alınabilir.Captiva ağzına kaar doluyken süper bir performans vermiyor haberiniz olsun Malatya-Adana-Mersin yaparaken içinde bulundum öyle araç gidiyor demezsin ama araçta yüklüydü arkası gözükmüyordu arka camdan abartı değil ağzına kadar doluydu.Captiva İX^5 bakabilirsiniz bu araçlarda dizel tercih etmeniz yararınıza zaten çok yakarlar.Birde nissnqq+2 bakın derim en azından hepsini değerlendirirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

1,6 ise Benzinli olması biraz düşündürür kasayı taşıyorsa neden 1.5 dizelinin ya da başka bir dizel motru koymıyıpta neden 2.0crdi dizel motoru koymuş diye düşünürdüm.Eğer dizel alıcaksanız rahat taşır ama benzinli yakıttada üzebilir.Dizel alınabilir.Captiva ağzına kaar doluyken süper bir performans vermiyor haberiniz olsun Malatya-Adana-Mersin yaparaken içinde bulundum öyle araç gidiyor demezsin ama araçta yüklüydü arkası gözükmüyordu arka camdan abartı değil ağzına kadar doluydu.Captiva İX^5 bakabilirsiniz bu araçlarda dizel tercih etmeniz yararınıza zaten çok yakarlar.Birde nissnqq+2 bakın derim en azından hepsini değerlendirirsiniz.
    Dizelleri 2.0 olduğu için hem vergisi hem satış fiyatı yüksek. 1.6 otm. 68.000 tl 2.0 otm. 100.000 küsür.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.