Şimdi Ara

ARAÇ TERCİHİ HAKKINDA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk arabamızı almaya karar verdik kısmetse. 130 bin civarı maksimum bütçemiz var uzun zamandan beri bakmama rağmen ucuz ve temiz araç bulamadık

Hyundai i20 1.4 dizel style paket 55KMde 2017 model---97binlira
    Opel astra sedan 1.6 dizel 136 beygir sporstill paket 2014 model 50KMde---120binlira

şu devirde hangisini almak daha mantıklı astra hoşumuza gidiyor ama çok para vermek istemiyoruz bütün birikim neredeyse. Lütfen tercih konusunda yardımcı olur musun çok kararsız kaldık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmekliKom -- 2 Nisan 2020; 23:15:49 >

• İ20 AL geç piyasası var hemde bütçene daha uygun astranın eskiyen interiorunu napıcaksın kaç kasa atlıyacak artık hala astra sedan bi bırakın abi fabrikada üretim fazlası mı kaldı G kasa astralardan kaç yıldır yolluyorsunuz aynı aracı ya
  • astra varken i20 konuşulur mu diyorlar. Güvenlik ve yol tutuşu açısından. i20 yi çok gömen oldu. satsan satılmaz yakıtı segmentine göre fazla atik değil vs vs aşırı soğuttular inanki.
  • İ20 al geç
    Yakıtı fazla olan benzinli i20, dizel çok az yakar.
    Satsan satılmaz dediğin araç peynir ekmek gibi gidiyor istersen bir kaç ilanı takip et.
    Atik değil diyen hayatında bu aracı görmemiş sanırım araç çok atik bir araç.
    Segment farkı var arada tabi onu da unutmamak lazım ama astra Hem 3 yıl yaşlı hem 23 bin pahalı. Bu şartlarda kesinlikle i20 alınır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakim bey

İ20 al geç
    Yakıtı fazla olan benzinli i20, dizel çok az yakar.
    Satsan satılmaz dediğin araç peynir ekmek gibi gidiyor istersen bir kaç ilanı takip et.
    Atik değil diyen hayatında bu aracı görmemiş sanırım araç çok atik bir araç.
    Segment farkı var arada tabi onu da unutmamak lazım ama astra Hem 3 yıl yaşlı hem 23 bin pahalı. Bu şartlarda kesinlikle i20 alınır.
    Çok teşekkürler görüşleriniz için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astra kullandım ve deneyimledim. Dinleme onları, astra al.

• Tabiki astra alınır

Style i20 hem boş hem de güvenlik olarak zayıf, 2 hava yastığı var araçta.

Kalite, konfor, sürüş keyfi, güvenlik, donanım, performans gibi konularda astra çok daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 3 Nisan 2020; 12:49:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Bu linkten karşılaştır, biri alman tankı, biri kore arabası. Bak astraya bindim, malzeme tok, atılgan, harika bir araç. Kesinlikle astra almalısın.

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    ben hala alamadım kararsızlık bizi bitirdi gerçekten. 120 lira astra için değer mi kararsız kaldım gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Tabiki astra alınır

Style i20 hem boş hem de güvenlik olarak zayıf, 2 hava yastığı var araçta.

Kalite, konfor, sürüş keyfi, güvenlik, donanım, performans gibi konularda astra çok daha iyi.
    cidden öyle 10 hava yastığı var astra da ama fiyat konusunda biraz soru işareti kaldı zararına almak istemiyoruz bütün birikim sonuçta
  • i20 alırsan hastanelik olursun. boynun falan kırılır allah korusun
  • Hocam i20 takoz gibi suspansiyonu var.
    Bobrek tasi dusurmeye birebir.
    Ziplaya ziplaya gidiyorsun :-)
    Astra eskidi artik yuzu eskidi bosver.
    Sen en garantiye git.
    2. Elide saglam hem konfor hem guvenlik hepasinden biraz biraz olan megane 4 alin derim.
    1.33 yeni cikmis o pahali ama 1.6 lardan da alabilirsiniz.
    Hem kilometrw dusuk olur hem yeni hem reno aninda satilir.
    120 ye bulursun megane 4

• Ben de bunları alacağınıza Megane tavsiye ediyorum. İkisinden de her konuda daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: EmekliKom

astra varken i20 konuşulur mu diyorlar. Güvenlik ve yol tutuşu açısından. i20 yi çok gömen oldu. satsan satılmaz yakıtı segmentine göre fazla atik değil vs vs aşırı soğuttular inanki.
    Hadi yol tutuşu vs anlarım segment farkı var da satsan satılmaz diyen kim. İ20 nin sebebini anlayamadığım acayip hızlı bir piyasası var. Ve almadan satmayı neden düşünüyorsunuz acaba?

• Astra her türlü iyi

• Çok para vemek istemiyorsun madem 1.4 astra al tüp tak tüpe uyumlu motor
    2019 kasım sıfırını 110 lara veriyorlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 8 Nisan 2020; 7:45:1 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.