Şimdi Ara

Araç Tercihi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba . ablama bir araba alıcaz . aşşaıgda yazacaım modeller arasında hangisi idealdir benzinli olucak araç cunku cok az kullanıor

Alfa Romeo Giulietta progression plus

Citroen Ds4 Design Paket

Hyundai ix35

Seçeneklerimz bunlar 60 bini geçmicek şekilde önerlerde bulunablrsniz . . ama daha fazla olmasn lutfen 60 binden fazla verecek gucumuz yok maalesef

Yardımlarınız için teşekkurler

• DS4
  • DS4 derim ancak sıkışık trafikte kullanacaksa İx35 daha iyi olur bir bayana.
  • Kesinlikle Alfa Giulietta
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3hm3tozc4n

DS4 derim ancak sıkışık trafikte kullanacaksa İx35 daha iyi olur bir bayana.

sıkışık trafik deil

ben ix35 ve giuletta kullanmadıgım için aranızda kullanan var ise yorumlarını belirtirse sevnrm arkadaslar :) ds4 az cok benm c4 ile aynı onu biliorm
  • quote:

Orijinalden alıntı: nutella.0

quote:

sıkışık trafik deil

ben ix35 ve giuletta kullanmadıgım için aranızda kullanan var ise yorumlarını belirtirse sevnrm arkadaslar :) ds4 az cok benm c4 ile aynı onu biliorm

Türkçe okuma yazmayı nerde öğrendin. Mümkünse okul ismi verirmisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcukakman

quote:

quote:

sıkışık trafik deil

hayırdır ne oldu selçuk bey
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sıkışık trafik deil

Bunun onemi yok arkadasa yardimci olmak icin ugrasalim? Ben bayan kullanici icin polo veye i20 daha iyi olur diye dusunuyorum ama bu secenekler icin tercihim hyundai olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi "BMW" -- 5 Aralık 2011; 16:14:22 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

sıkışık trafik deil

Çok harf hatası vardı. Okurken beni rahatsız etti. Seni rahatsız etmiyorsa sorun yok.

Araç tercihi tamamen beklenti meselesidir. Guiletta çok güzel bir araç ama ix35 daha mantıklı gibi hem yüksek hemde GDI motor gerçekten az yakıyor.

• şimdi ortamı germeye ne gerek var?
    Ne geçti elinize bilmiyorum . Ayrıca beni eleştireceğinize önce kendinize bakın lütfen .
    Soru eklerinin ayrı yazılması gerektiğinden bi habersiniz sanırım .
    Eğer yardım etmek istemiyorsanız lütfen bu başlıkta gereksiz kalabalık yapmayın iyi günler selçuk bey
  • quote:

şimdi ortamı germeye ne gerek var?
    Ne geçti elinize bilmiyorum . Ayrıca beni eleştireceğinize önce kendinize bakın lütfen .
    Eğer yardım etmek istemiyorsanız lütfen bu başlıkta gereksiz kalabalık yapmayın iyi günler selçuk bey

Elime birşey geçmedi tabiki. Toplum olarak malesef eleştiriye açık değiliz. Sizde haklısınız. Konunuza bir daha mesaj atmayacağım. Alacağınız araç şimdiden hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

şimdi ortamı germeye ne gerek var?

Elime birşey geçmedi tabiki. Toplum olarak malesef eleştiriye açık değiliz. Sizde haklısınız. Konunuza bir daha mesaj atmayacağım. Alacağınız araç şimdiden hayırlı olsun.

Selçuk bey hoşuma gitmiyen durum beni eleştirmeniz değildi.
    Bende biliyorum orda yazım hatası yaptığımı . Ancak hızlı yazarken böyle şeyler olabiliyor .
    Rahatsız oldugum tek konu bunu belirtme üslubunuz . .

Umarım sizi kırıcak bir şey söylememişimdir.
    Öneriniz ve iyi dilekleriniz için ayrıca teşekkür ederim .

• quote:

Orijinalden alıntı: nizam1292

Bunun onemi yok arkadasa yardimci olmak icin ugrasalim? Ben bayan kullanici icin polo veye i20 daha iyi olur diye dusunuyorum ama bu secenekler icin tercihim hyundai olurdu

Onları gostermiştik fakat begenmedi . biraz daha büyük bişey olsun istiyor. . daha önce hyundai aracımız olmadı acaba sizin tecrubelerinz varsa yazabilir misiniz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nizam1292

Onları gostermiştik fakat begenmedi . biraz daha büyük bişey olsun istiyor. . daha önce hyundai aracımız olmadı acaba sizin tecrubelerinz varsa yazabilir misiniz

hyundai tecrübem kısa süreli oldu ancak artık çok kaliteli olduğu söyleniyor ayrıca 5 yıla kadar garanti de veriyor. zaten ablanız da az kullanacakmış. bu yüzden km dolmazsa 5 yıl garantisi olan bir araca binecek

• ds4
  • Giulietta derim
  • Ben ds4 kullaniyorum
    İx35 arastirdim benden sonra bir tanidigim aldi benzinlisini cok yakiyormus 500 550 kurustan bahsediyor.
    Benim ds4 156 hp 350 kurus yakiyor sportif kullanimda.
    Tercih konusuna karismiyim tarafli yorum olmasin :)
    Ben arabamdan cok memnunum.
  • Giuletta
  • Fazla kullanmayacağı için benzin sarfiyatı da fazla olmayacaktır, şehir içinde güvenlik daha ön planda olduğu için ben İX35 derdim...
  • guiletta tabiki.
    ama ikinci eli zayıf olur, servisi düşünüldüğü kadar kazık olmaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.