Bildirim
ARAÇ TUTULMUYOR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Nasıl tutulmuyor? Europa'nın en tutulan modeli odur. Ben 5 sene bindim zamanın güzel arabasıydı. -
Tutulmayan bir araba olsa adamin koydugunun 3000 altina teklif verirsin adam sana satar. Satmiyorsa bil ki tutulan bir arabadir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Parçası bulunuyormu peki ? -
Tutulmuyor denilen mazdayı hemde kazalı olduğu halde 3 günde sattım -
Tutulmuyor deniyorsa, bilin ki, en güzel r19 modeli odur.
nasıl tutulmaz yahıu her türlü gideri var klimalı hidrolik direksiyonlu 1.6 enjeksyonlu alize ;) al abi rahatına bak -
PEKİ PARÇASI BULUNMUYOR DİYORLAR DOĞRUMU -
quote:
Orijinalden alıntı: Lego95
Nasıl tutulmuyor? Europa'nın en tutulan modeli odur. Ben 5 sene bindim zamanın güzel arabasıydı.
brodway çeyrek altın
r19 yarım altın ayarındadır...hemen satılır sıkıntı yapmaz.. -
Tutulmazmı gayet kullanışlı ve full bı araçtır. -
Hatcback olduğundan öyle deniyordur, sedanlar daha fazla gidiyor reno 19 da.Temizse binerim hoşuma gitti diyorsan alabilirsin, sonrasında 1-2 eksiğine satarsın, her arabanın bir alıcısı vardır... -
Energy motor var onlarda nereye tutulmuyor yağ su koy bin -
Renault c segmenti ve alti hepsi tutulur.
quote:
Orijinalden alıntı: aras04
PEKİ PARÇASI BULUNMUYOR DİYORLAR DOĞRUMU
yok yahu parçası bulunmayan reno mu var , sanayi de leblebi gibi :) -
Sorduğunuz kişi Renault 21 falan anlamış olabilir
Renault 9 ve 19 en çok tutulan modelleridir rönonun. -
Renault 19 gayet de tutulan bir araç.. Onu diyen bişey bilmiyor..
Gerçi benim accent era2ya da saplamanın biri "tutulmadı bunlar yea" demişti.. dedim "nasıl tutulmadı? Çık caddeye bak, geçen 5 araçtan biri era"..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
1.6 8 valf alize 90 hp klima ve airbag opsiyondur hepsinde olmayabilir ,gayette tutulur alim satimi bakimi kolaydir,1.6 rt 8 valf 80 hpdir bu model karburatorludur,birde 1.4 energy motorlu olanlari vardir oda 80 hpdir yakiti en dusuk olani budur sanilanin aksine broadway motoruyla ayni motor degildir..sedanda hb olanida tutulan araclardir sahin dogan parasina 10_12 bin civarina alinacak en mantikli c sinifi araclardan biridir ,1.4 rn,rnalarda vardir bunlar r9 serisinde kullanilan motora sahiptir 72 hp tutulmayan bu motorlu versiyondur,birde 1.9 d modelleri vardir asiri sesli calisir ve alim satimi zordur.
1.4 energy 80 hp
1.6 rt rte 80 hp
1.6 alize 90 hp (megane 1 motorlu)
herturlu tutulan ve uretildigi yillara gore konforlu araclardir,bizzat kullanip denemis birisi olarak 1.6 rtden daha iyi yuruyen modeli 1.4 energy motorlu beymen club kasalar daha seridir..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X