< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qwspow -- 12 Haziran 2019; 21:51:52 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qwspow -- 12 Haziran 2019; 21:51:52 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Yav arkadaşım bize burada kelime oyunu yapma! İlan açıklamasına açık açık her şeyi düzgün olarak yaz yoksa ilanınızı okuyan biri sizi potansiyel dolandırıcı olarak görecek ki biraz sizde de var gibi. Kelime oyunlarıyla sahtekarlık yapmayın !
|
ilan gayet güzel. ilandan bağımsız olarak ben bu arabayı çözmüş değilim. Araba tavan rayı konulmuş A serisi gibi duruyor. yolda falan denk geldim kesinlikle SUV gibi durmuyor bundan piyasada tutmamış olabilir. ama tamamen kendi düşüncem belki böyle bir şey yoktur. şahsen ben 160000 verip benzinli A class almak istemezdim. dolayısıyla sonuç olarak ilan uygun fakat araba ilandan bağımsız olarak parasını haketmeyen bir model. bundan olabilir. umarım istediğiniz fiyata satarsınız
|
Araç hatasız , değişensiz , boyasızdır deyip 12.000 TL tramer gözüküyor demek çok çelişkili cümleler. Ayrıca fiyat tam otomatik bile olmayan 5 yıllık araca göre çok fazla. Ama asıl sebep tramer kaydı.
Ya fiyatı düşürürsün yada elinde kalır! |
Tamponla alakalı değişen ve boya işlemleri araca değişensiz boyasız yazmaya engel değildir , tampon bu değişebilir o yada bu sebepten ayrıntısı da önemli değil , diğer parçalar işlemsiz ise sıkıntı yok .. Bunu dert eden arkadaşlar gitsin 0 araç alsın kafa açmasın !! İkinci elde yüksek fiyatlı araçlar ağır satılır normaldir sıkıntı yok 150-155 arası gidecektir..
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFABFCB25 -- 11 Haziran 2019; 19:15:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RX 480 -- 11 Haziran 2019; 19:15:40 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|