arkadaşlar herkeze slm... benim siena 1.6 16v hl var.aracımda ki problemi bir türlü anlamış değilim ustaya da baktırıdım çözemedi.araç yolda giderken stop ediyor.ani fren yaptıgımda da aynısı araçta oluşuyor.birde 2000 devir de bütün viteslerde araç kerkilme yapıyor..sizce bunun sebebi ne olabilir.ayrıca aracın stop etmesi lpg taktırdıktan sonra daha fazla olmaya başladı.ama benzindede stop ediyodu.ayrıca lpg min markası teleflex.bu konuda yardımcı olmanızı bekliyorum.
boğaz kelebeği ve enjektörlerin temizlenmesiyle işin hallolur
Relanti motorunu temizlet olmazssa değiştir. Ateşleme bobini ateşleme kabloları ve bujilerin yeni olsun.. Bu araba LPG de benzinden iyidir... Bende tek nokta LPG var gene de yarım kere bile stop etme eğilimi dahi olmadı...
arkadaşlar bogaz kelebegi nin fiyatı 600 ytl civarında imiş duyuduguma göre...fiyatı hakkında bilginiz varmı..ustaya gösterdiğimde emin değilim ama problem orada olabilir demişti parçanın sıfırıda 600 ytl demişti.ayrıca yorumlarınız ve yardımlarınız için teşekkür ederim..
quote:
Orjinalden alıntı: gacara_53
boğaz kelebeği ve enjektörlerin temizlenmesiyle işin hallolur
yenisini almıcan temizletecen 20ytl. temizlerler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme