Şimdi Ara

aracım zor çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba 1992 model toyota corolla aracım var, son zamanlarda çok zor çalışıyor, 5-6 defa marş yaptıktan sonra zorda olsa çalışıyor bazen vurdurmak zorunda kalıyorum ve ilk çalışmada egsozdan patlama sesi ile siyah duman atıyor. sebebi nedir yardımcı olurmusunuz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Avans ve ateşeleme sistemini kontrol ettirin.
  • baslıkda niye e mail adresi var anlamadım
  • ee tabi araba boğulunca çalışırsa duman atar patlama yapar ateşleme sistemi arkadaşın dediği gibi bobine filan bakın ama başlığıda düzeltin bence
  • çok teşekkür ederim allah hepinizden razı olsun uyarılarınızı dikkate alacağım,
    öte yandan başlık mail adresi nasıl oldu onu bilmiyorum siteye yeni kayıt oldum
  • sonraki çalışması nasıl kolay çalışıyormu? eğer sonra kolay çalışıyosa sorun yakıt sisteminde olabilir zira benim araçta sabahları zor çalışıyo ama gaz pedalına 6-7 defa pompalayıp sonra marşa basınca alıyo bobinden olsa vurdurmaylada çalışmaz bence denenmiştir bu forumdaki eski model araçların arızasının çoğunu bende yaşadım çün kü:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • akmurat60 A kullanıcısına yanıt
    çalışma sonrasında stop etmiyor fakat arada tekleme yapıyor. birde araç sıcakken bile bazen 3 4 marşda zor alıyor
  • klasik bir sorudur ama bujilere baktınızmı hiç
  • akmurat60 A kullanıcısına yanıt
    vallahi hocam ben ilk başta bujiden şüpelendim ustaya söyledim, buji değil conta yakmış dedi 400tl istedi bende okadar param yok dedim platin değişelim o zaman dedi değişti. ısrarla buji dedim bujiler ve kablo sağlamdr dedi hiç bakmadan. benim anladığım kadarıyla maksadı para koparmak. ve bunu yapan usta benim öz halamın oğlu
  • yaa bakmadan anlayacak usta kalmışmı adam bakarak bile yapamıyo abi sen bi kendin sök bak bujilerine yağlanma falan olabilir zor değil iş bi anahtar bulmak boşuna o kadar para verme ben çok çektim bu adamlardan çünkü
  • yardımcı olduğunuz için çok teşekkürler. Allah razı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafizafer -- 13 Eylül 2013; 11:08:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.