Bildirim
aracıma ECUFAST tuning yaptırdım soruları alayım?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bir süre kullandıktan sonra yakıt durumunu belirtebilir misiniz?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
tabiki takipte kalırsanız belirtirim aracım normalde şehir içi 40 krş yakıyor..
ecufast zorlamadan kullanırsam en az yüzde 6 tasarruf yapabileceğimi vaad etti bakalım :) -
Kuruş bazında değil de yol bilgisayarından litre bazında daha sağlıklı oluyor. Yakıt fiyatları değişkenlik gösterebiliyor
Takipteyim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
tamamdır paylaşacağım sizinle :) -
Hocam bu işin hilesine kaçılmak istese kaçılamaz mı. Sonuçta beyine müdahale var. Adam 0,4 litre olandan az gözüksün diye kodlamak istese bence cok rahat kodlayabilir.
İnternete f30 service menu sunda bile bu ayar var direk kullanıcı olarak bile olduğundan az yada çok gösterebiliyorsunuz. He faydası ne psikolojik başkada bi faydası yoktur heralde. -
olabilir.. belki km'de uyanıklık yapabilirler ama aracımda performans çok bariz arttı tabiri caizse altımdan kayıyor araba.. sanırsınız dobloya binmiyorum üst sınıf bir araca biniyorum.. yine de siz de haklı olabilirsiniz km konusunda bende bu şüpheleri ortadan kaldırmak için aldığım yakıt artı yaptığım yolu hesaplayacağım ve bilgisayardan bağımsız ne kadar yaktığını hesaplayacağım..
hem bilgisayar hesaplasın hem ben hesaplayım bakalım ne çıkacak :) -
bu arada aracım ecufast olmadan önce şehir içi 6,6 litre yakıyordu.. bilgisayar hesabı değil benim hesabım :) -
O zaman elimizde gerçeğe yakın bir değer olabilir evet. Gerçi şuan araçta yazılım olunca insanın ayağı uslu durmuyor. Ortalama sabit kalsa bile biz düşmüş olarak hesaplayabilirz sanırım. İlk zamanlar o gücü hissetmek insanın hoşuna baya gidiyor. Buda yakıtta baya etkili oluyor. Keyifli sürüşler. -
Emisyon değerleri ne oldu? Bilinmiyor sanırım. -
Kaça yaptırdın?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazilim yapinca emisyonda iyilesiyor.bkz.vw
Uygulama sonrası duman artışı oldu mu, hararette artış var mı? Hangi ilde uygulamayı yaptırdınız, işlem öncesi ve sonrası turbo basınç değerlerini paylaşabilirmisiniz?
600 tlye yaptırdım -
ölçtürmedim bilinmiyor :) ama asla duman atmadı şuana kadar.. -
uygulama duman attırmıyor, kesinlikle hararette artış yok.. Bursa Ecufastta yaptırdım.. Performans gayet güzel memnun etti beni turbo basınç değerlerini kontrol etmedim yanlış bilgi vermek istemem .. ama genel olarak aracım şuanlık sıkıntısız.. -
hocam bende de var aynı araçtan.ben de memnun değilim performansından.hele hele eski 1.9 jtd doblodan sonra.
mümkünse bi 0-100 çekebilirmisiniz? -
measajı biraz geç gördüm kusura bakmayın video çekmek aklıma gelmedi ama 0 - 100 testi yaptım 13.6 saniye çıktı. bilginiz olsun -
Konuyu hortlatayım hocam son durum nedir aracı satmış olma ihtimaliniz yüksek ama ne oldu motor sıkıntı yaşattı mı size
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- 1.4 fire
- togg hız limiti kaldırma
- kia soul yorum
- ebd arızası
- porya bilyası neden bozulur
- ami buggy
- en çok satan suv 2025
- yeni model y
- jetour türkiye
- 8 yerli otomobil
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X