Bildirim
ARACIMA LASTİK ALACAĞIM BU KONUDA BİLGİLİ OLAN BİRİSİ VAR MI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ebatlarını da dh tahmin edecek sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
lstiklerin etiket değerleri nedir ? yakıt ve ıslak zemin fren değerleri ?
Ama konfor ve max. fren için michelin uzun ömür için goodyear tercih edilebilir. -
lastiklerin etiket değerleri şöyle; michelin Yakıt tasarrufu C seviyesinde. Islak zemin freni ise A seviyesinde. Goodyear'ın ise Yakıt tasarrufu B seviye, Islak zemin A seviye. lastik 205/55R16 boyutunda.quote:
Orijinalden alıntı: hadiyaaaa
lstiklerin etiket değerleri nedir ? yakıt ve ıslak zemin fren değerleri ?
Ama konfor ve max. fren için michelin uzun ömür için goodyear tercih edilebilir. -
etiketlediğim linklerde ebat vardı ama söylemeyi unutmuşum 205/55R16quote:
Orijinalden alıntı: defiant82
Ebatlarını da dh tahmin edecek sanırım -
Bu arada fark edilmemiş sanırım goodyear ve michelin yazılarına tıklarsanız seçtiğim lastikleri görürsünüz marka olarak arada kalmadım direk 2 lastik arasında kaldım forumda yeni olduğum için buraların raconunu çok bilmiyorum maruz görün -
etikete göre goodyear daha iyi gibi ama test verileride önemli atıyorum mic. 36 metrede goodyear 37 metrede durmuşsa ikisde A alır ama o 1 metre hayat kurtarır. -
acil degilse önumuzdeki sezon alın. yazın bitimine az kaldı zaten. ben de 205 50 17 alıcaktım vazgectim. bosuna bir sezon yatıcak. o yuzden erteledim. aracı 2. el aldım. kışlık petlas var. tın tın gidiyoruz. :)
benim aklımda goodyear var. -
anladım teşekkürler yardımın için daha detaylı araştıracağım o halde.quote:
Orijinalden alıntı: hadiyaaaa
etikete göre goodyear daha iyi gibi ama test verileride önemli atıyorum mic. 36 metrede goodyear 37 metrede durmuşsa ikisde A alır ama o 1 metre hayat kurtarır. -
Ben de 2 adet kışlık var, ön tarafa takıyorum idare ediyorum kışın. Ondan dolayı almam lazım 4 lastikte çok kötü durumda uzun yola çıkamaz oldum. Geçen teker patladı istetmeyi taktım oda patladı lastikçide çıkma taktırdım :D onunla idare ediyorum, çıkma lastiğede güvenilmiyor malesef Allaha emanet gidiyorum :)quote:
Orijinalden alıntı: _M-U-E_
acil degilse önumuzdeki sezon alın. yazın bitimine az kaldı zaten. ben de 205 50 17 alıcaktım vazgectim. bosuna bir sezon yatıcak. o yuzden erteledim. aracı 2. el aldım. kışlık petlas var. tın tın gidiyoruz. :)
benim aklımda goodyear var. -
:)) şansa bak. Geçmiş olsun. O zaman hiç uzatmadan Goodyear alın. Michelin in testleri zayıf Goodyear a göre. Parasının lastigi degil şu sıralar Michelin.quote:
Orijinalden alıntı: talhaydin34
Ben de 2 adet kışlık var, ön tarafa takıyorum idare ediyorum kışın. Ondan dolayı almam lazım 4 lastikte çok kötü durumda uzun yola çıkamaz oldum. Geçen teker patladı istetmeyi taktım oda patladı lastikçide çıkma taktırdım :D onunla idare ediyorum, çıkma lastiğede güvenilmiyor malesef Allaha emanet gidiyorum :)
Alıntıları Göster
Araçta farklı lastikler kullanmak büyük tehlike arz eder. Önler kışlık arkalar yazlık bir senaryoda kışın, ciddi kazalara sebep olur. Oversteel çok olacak. Araç savurulmaya meyilli olacak. Bunun gibi bir çok şey etken.
Ben şuan mecburiyetten kışlık kullanıyorum. Yani araç geziniyor yolda. Hiç güvenli degil. Pek 100 ün üstüne çıkmıyorum o yüzden. Aracın sürüş dinamikleri ne kadar iyi olursa olsun, lastikler tutanmayı bıraktıkları anda araç kontrolden çıkar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X