Şimdi Ara

Aracıma spor yay takmayı düşünüyorum, marka önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Direk konuya giriyorum, aracında spor yay kullananlar cevaplarsa sevinirim. Özellikle fiesta...

ultra racing marka nasıldır, tavsiye edermisiniz?

Eibach almaya niyetlendim fakat 2000 Tl leri aşmış.. (aslinda 200 euro ucuz yaaaoov)

Coilover düşündüm, basarandan fiyat aldim oda yaklaşık 1500 verdiler ve sadece ön için o kadar vermek mantıksız geldi.

Araştırınca XT (Made in Bursa) ve Ultra Racing (Made in alamanya) marka piyasada olduğunu fark ettim. Bu ikisinden birini kullanan varsa yorum yazarsa sevinirim.

İyi forumlar.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Araçlara Spor Yay Takarken Marka Önerileri

Araçlarına spor yay takmayı düşünüyorsan, çeşitli markaların sunduğu seçenekleri araştırman önemlidir. Piyasada birçok saygın spor yay markası mevcuttur ve hangisinin senin için en uygun olduğuna karar vermek zor olabilir.

Üst Düzey Spor Yay Markaları

• Ultra Racing: Ultra Racing, performans ve dayanıklılık sağlayan birinci sınıf spor yaylar üretir. Müşteri yorumları, sürüş kalitesinde önemli iyileşmeler ve yol tutuşunda artış bildirmektedir.
    • Apexi: Apexi, gelişmiş süspansiyon sistemleri ve spor yayları ile tanınır. Yayları, daha keskin bir yol tutuşu ve daha tepkisel bir sürüş sunacak şekilde tasarlanmıştır.

Diğer Önerilen Markalar:

• H&R: H&R, çeşitli araçlar için yüksek kaliteli spor yaylar sunar. Yayları, optimal sürüş konforu ve yol tutuşu sağlamak için tasarlanmıştır.
    • Eibach: Eibach, hem sokak hem de yarış arabaları için yaylar üreten saygın bir markadır. Yayları, gelişmiş yol tutuşu ve daha iyi viraj alma kabiliyeti sunar.
    • KW: KW, ayarlanabilir spor yaylar da dahil olmak üzere çeşitli süspansiyon parçaları üretir. Yayları, sürüş yüksekliğini ve sertliğini ayarlama olanağı sunarak kişiselleştirilmiş bir sürüş deneyimi sağlar.

Marka Önerilerini Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler:

• Aracına uygun uyumluluğu kontrol et.
    • Yayların kullanımını ve sürüş hedeflerini düşün.
    • Müşteri yorumlarını ve profesyonel görüşleri araştır.
    • Bütçeni ve performans beklentilerini göz önünde bulundur.

Araştırmalarını yaptıktan ve ihtiyaçlarına en uygun markayı bulduktan sonra, aracına spor yay taktırmak için güvenilir bir profesyonele başvurman önemlidir. Doğru montaj, optimal performans ve güvenlik için çok önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • genelde Eibach kullananlar voglant'a geçince konfor arttı diyorlar açıkcası emin degilim tüv onayı olduktan sonra 2. plana konfor kalıyor.

• Eibach en iyisidir ama bulması çok zor. Kara borsa gibi resmen kimse satmıyor.

Vogtland ve H&R iyidir.

KW-ST'de global bir firmadır kendi aracımda kullanıyorum. Başarılı bir marka.

XT - Coilex - Apexi - Ultra Racing - Blue line gibi merdiven altı inşaat demirinden bozma ürünleri almayın. XT racing yerli malı onun dışında kalanları kim üretmiş nerde üretmiş belli değil.

Birde piyasaya sonradan çıkan TAKATA markası var. Bunu Japon ürünü sanmayın. Tamamen yerli isim oyunu yapan bir marka.

• 6 yıl spor yaylı araç kullanmış biri olarak tavsiyem şu:

Amortisörler orjinal kalacaksa spor yay takma. Amortisörler patlıyor.

Bozuk yollar işkence oluyor.

Tek artısı görünüm o kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: PatlıcanMusakka

Eibach en iyisidir ama bulması çok zor. Kara borsa gibi resmen kimse satmıyor.

Vogtland ve H&R iyidir.

KW-ST'de global bir firmadır kendi aracımda kullanıyorum. Başarılı bir marka.

XT - Coilex - Apexi - Ultra Racing - Blue line gibi merdiven altı inşaat demirinden bozma ürünleri almayın. XT racing yerli malı onun dışında kalanları kim üretmiş nerde üretmiş belli değil.

Birde piyasaya sonradan çıkan TAKATA markası var. Bunu Japon ürünü sanmayın. Tamamen yerli isim oyunu yapan bir marka.

Haklısınız, ultra racing ile ilgili tek üretim bilgisi araçların viraj demirleri bildiğime göre, yurt dışında satılan amortisör göremedim ultra racing in Aracıma spor yay takmayı düşünüyorum, marka önerisi? 

Eibach gelecek olursak, piyasada var. Kara borsaya henüz düşmemiş amma lakin fiyatlari aşırı uçuk 2-2.5 bin tl arasi oynuyor.

• Passat’ımda 1 senedir ultraracing kullanıyorum street line modeli 3.5 cm. Önler biraz daha iniyor gibi ama çok az fark var.

Aracıma spor yay takmayı düşünüyorum, marka önerisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2jz1993 -- 23 Ağustos 2021; 20:52:33 >
  • zed Z kullanıcısına yanıt

ben yandan gelen kuvvetli rüzgarda 110 dan sonra savurma yapmasına karşı takmak istiyorum. böyle bir tavsiye aldım. faydası olur mu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    rot başı için marka önerisi
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eibach pro kit 30mm şiddetle tavsiye ediyorum.
    2.5 yildir 2016 model jettamda kullaniyorum. Konfor kaybi yok denecek kadar az, goruntu(keko işi gibi kesinlikle cok basik degil, tam kivaminda), yol tutuş harika.
    Eibach bu işin ehli...
  • Amortisör değişmeyecekse coil falan düşünülmüyorsa eibach prokit bu işin tek çözümüdür..

aşırı yük harici konfor neredeyse bozulmaz. direksiyon keskinliği çok keyifli oluyor. yatmalar esnemeler azalıyor.

sadece yapıldıktan sonra rot ayarı yaptırmayı unutmamak lazım.

• yay olarak takata markayı öneririm hem fiyatı daha uygun hemde sağlam, f/p ürünü tam

https://www.arisar.com.tr/kategori/spor-yay buradan bakabilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.