Şimdi Ara

Aracıma Sürttüler Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yolda giderken karşıdan gelen zabıta aracı sol arka çamurluğuma sürttü ve çamurluk içeri göçtü boya kalkmadı. Zabıtanın aracında da göçme oldu ve boyası kalktı.

Tutanak tutturmak istemedim götürelim servise ücretini ver dedim fakat devlet aracı olduğu için tutmam gerekir dedi ve tutanak tuttuk.

Tutanakta sürttüm yazdı ben de sürttü yazdım kabul etti yani sürttüğünü fakat benim girdiğim yer ters yönmüş şu saatten sonra işleyiş nasıl olacak benim trafik sigortam mı karşılar onun hasarını bilgisi olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: plastiq

İyi günler.

Yolda giderken karşıdan gelen zabıta aracı sol arka çamurluğuma sürttü ve çamurluk içeri göçtü boya kalkmadı. Zabıtanın aracında da göçme oldu ve boyası kalktı.

Tutanak tutturmak istemedim götürelim servise ücretini ver dedim fakat devlet aracı olduğu için tutmam gerekir dedi ve tutanak tuttuk.

Tutanakta sürttüm yazdı ben de sürttü yazdım kabul etti yani sürttüğünü fakat benim girdiğim yer ters yönmüş şu saatten sonra işleyiş nasıl olacak benim trafik sigortam mı karşılar onun hasarını bilgisi olan var mı?

Karşı tarafın hasarını trafik sigortası karşılar. Ters yön girdiyseniz suç size kalır büyük ihtimal. Kendi hasarınızı da cebinizden yaptırırsınız veya varsa kaskonuzdan yaptırabilirsiniz. Ama büyük bir hasar yoksa kaskoyu bulaştırmayı tavsiye etmem.

• ters yön girmişim tamam kabul de ters yöne girene vuralım o zaman piyango terse girene kalıyorsa böyle saçma bir şey mi olur ?
    zabıta resmen geldi çamurluğuma vurdu, neyse kusur oranları açıklandıktan sonra duruma göre bakıcam ben de düşünmüyorum kaskoya yaptırmayı taş çatlasın 100 liralık hasarım var.
    ayrıca sigorta şirketim ters yönde olman pek bir şeyi değiştirmez eğer o vurduysa %100 suçlu çıkabilir dedi bekliyorum ben de sonuçları.
  • plastiq P kullanıcısına yanıt
    Kurar ihlali var mesela ben ehliyetsiz olsam siz arkadan bana vursaniz hasarimi öder misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.