Şimdi Ara

Aracımdan gelen anlam veremediğim ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilmiyorum konuyu yanlış yere mi açtım neyse , abilerim bende 2011 tdı superb var yaklaşık 2-3gündür ön orta havalandırmadan bir ses geliyor ilk başta motordan geliyor sandım ama araçı sabahın köründe çalıştırmadan bile bu sesi duyuyorum çok hafif bi ses sanki çekirge sesi gibi ama ölede değil tı tı tı tı gibi olarak sürekli gelen bir ses anca dikkatli dinleyince duyuluyor yardımcı olabilirseniz sevinirim

• kedidir kedi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: touen

bilmiyorum konuyu yanlış yere mi açtım neyse , abilerim bende 2011 tdı superb var yaklaşık 2-3gündür ön orta havalandırmadan bir ses geliyor ilk başta motordan geliyor sandım ama araçı sabahın köründe çalıştırmadan bile bu sesi duyuyorum çok hafif bi ses sanki çekirge sesi gibi ama ölede değil tı tı tı tı gibi olarak sürekli gelen bir ses anca dikkatli dinleyince duyuluyor yardımcı olabilirseniz sevinirim

Ses videoda belli oluyorsa video çekin daha net ve daha doğru cevaplar alırsınız.
  • Tı tı tı diye bir ses diyorsunuz. Bunu tahmin etmek çok zor.

Belkide kaloriferin pervanesinde tahribat vardır diyeceğim ama araç daha yeni

Video çekseniz daha net cevaplar alırsınız.
  • Sizi bu kadar rahatsız ediyorsa bi ustaya yada skoda servisine baktırmakta fayda var
  • Şarj dinamosu,klima-V kayışı veya rulmandan geliyordur.
  • hır hır hır olsaydı tdi motor derdim ama madem çekirgeymiş, yakında sesi kesilecektir

Çekirgelerin çok fazla cinsi ve türü bulunuyor. Yaşam süreleri de hem türlere göre, hem de yaşama ortamlarına göre değişebiliyor. Çöl çekirgelerinin yaşam süresi ortalama 5-6 ay kadarken, çayır çekirgeleri 1 ay kadar süren bir nimf evresi sonrasında yaklaşık 50 gün yaşayabiliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _mp_ -- 19 Ocak 2014; 21:43:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Motordan Gelen Garip Ses?
    5 yıl önce açıldı
    F30 gelen ilginç ses.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tı tı tı tı diye tarif ettiği sese forumda cevap arayan bile gördüm ya...

egzantirik kayışının alengirik bilyası yağsız kalmıştır. kesin onun sesidir
  • yardımcı olanlara teşekkür ederim sesi en iyi tarif eden şey oydu malasef , en iyisi video falan koyuyum arkadaşın dediği gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.