Şimdi Ara

Aracımı satcam plaka mı vermek istemiyorum .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar aracımı satıcam bu ara ama plakamı vermek istemiyorum plakam bi kenarda dursun yeni araç aldıgımda ona takayım istiyorum.
    böyle birsey mümkünmüdür ? mümkünse nekadara patlar ? bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi ...

• yok mu yardımcı olabılcek birileri ?
  • plakasız satış diye bir şey var, illaki mümkündür ama detayını/mevzuatını bilmiyorum... Ben olsam en yakın notere sorardım.
  • hocam büyük bi ihtimalle yeni plaka çkarma masraflarnı senin üstlenmen gerekir bilginize.
    alırkende çogu insanın aracı plakasız satacagnı zannetmiyorm yeni aldıgın aractaki plakayı ne yapacaksın ?
    TAKİPDEYİM..
  • o plaka yı iptal eder kendi plakamı takarım bu tarz birşey de mümkün değilmidir ..
    0 arac alıcam büyük ihtimalle otarz bi sıkıntı yasamayız heralde ..

gidip soracam muamelecılere trafıkcılere bakalım artık .. kımsenın bılgısı yok bu konuda ..
    ogrenırsem yazarım ...
  • aynen bende takipteyim, merak ettiğim konulardan birisi, benimde plakam isim soyisim denk gelenlerden bende satmak istesem vermek istemeyenlerdenim :))
  • aynen böyle bir başlık açmayı düşünüyordum.bende takipteyim.bende sıfır araç düşünüyorum.
  • Benim bildiğim kadarıyla artık plaka taşıma diye birşey yok. Araçlar ikamet edilen il üzerine kaydediliyor yani, sen aracı aynı şehirden birine satarsan o plakayı alamazsın ve yeni sahibi aynı plaka ile aracı kullanmak zorunda kalır. Eğer aracını başka bir şehirden birine satarsan elinde kalmasını istediğin plaka boşa düşer ve plaka yeni sahibini bekler. Daha sonra plaka boşa düştüğü an ayırtıp alabilirsin. İstediğini kanuni olarak ancak bu şekilde gerçekleştirebilirsin diye biliyorum, haa bir de tamamen duygusal kısımlarda var Türk insanında biliyorsun o şekilde çözebiliyorsan o yöntemi de deneyebilirsin tabi
  • aynı şehirle alakası yok yahu :S biz 2 ay önce aldık ikimizde aynı ilçe ve şehirdeydik noter deki kadın plakayı değiştirmek istemrisiniz diye sordu bizde değiştirmek istemedik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.