Şimdi Ara

Aracimi satip 2 arac alacagim mantiklimi sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar 2022 model aracim. Var yaklasik 1milyon 100bintl ediyor insan tedirgin oluyor carpacak edecek diye. 2adet. 2020 2021 model arac alsam 600bintl civari birini kulanmasam digerini koseye koysam mantikli olurmu sizce hem paranin erimemesi icin yoksa tek aracmi kalsa daha verimli olur tesekur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 arabanın olması birisi bozulduğunda arabasız kalmamak için iyi bir seçenek olabilir. ya da evde 1 den fazla ehliyet sahibi kişi varsa.

bir diğeri garaj arabası diye ilerde iyi paraya satılır.

ama kullanmasanız bile arabanın masrafı olacak durduğu yerde. en başta vergi vize kasko sigorta vs. aküsü bitecek. tekerler hamurlaşacak. garaj yoksa dışarda duracaksa güneş ışığı, yağmur, kar, toz vs. boyası zarar görmeye başlayacak. iç trimler sıcaktan erimeye başlayacak.

600 bine araba kalan parayı başka yerlerde kullanmakta güzel fikir olabilir. evin ucuz olduğu şehirlerde ev alınıp kiraya verilebilir.

illa 2 taşıt olacaksa bunun birisi motor olabilir.

bizim evde tek araba var ama 2 araba şart çünkü aktif 2 sürücü var ve çoğunlukla ben arabasız kalıyorum. ama masraflarını düşününce insan soğuyor.

• Çarpacaklar diye tedirgin oluyorsan trafiğe çıkmayacaksın hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2 arabanın olması birisi bozulduğunda arabasız kalmamak için iyi bir seçenek olabilir. ya da evde 1 den fazla ehliyet sahibi kişi varsa.

bir diğeri garaj arabası diye ilerde iyi paraya satılır.

ama kullanmasanız bile arabanın masrafı olacak durduğu yerde. en başta vergi vize kasko sigorta vs. aküsü bitecek. tekerler hamurlaşacak. garaj yoksa dışarda duracaksa güneş ışığı, yağmur, kar, toz vs. boyası zarar görmeye başlayacak. iç trimler sıcaktan erimeye başlayacak.

600 bine araba kalan parayı başka yerlerde kullanmakta güzel fikir olabilir. evin ucuz olduğu şehirlerde ev alınıp kiraya verilebilir.

illa 2 taşıt olacaksa bunun birisi motor olabilir.

bizim evde tek araba var ama 2 araba şart çünkü aktif 2 sürücü var ve çoğunlukla ben arabasız kalıyorum. ama masraflarını düşününce insan soğuyor.

• Cevabiniz icin tesekurler

• hangi 2 aracı almak istiyorsunuz? aracın modeline de bağlı.

• Bu düşünce sizi rahatsız ediyorsa daha uygun fiyatlı kafanıza yatan bir araç alın kalan parayı da yatırım olarak değerlendirin
    İki araç bakım vs gibi masraflardan dolayı gereksiz cebinizi yoracaktır

• ben de benzer durumdan dolayı geçen aylarda satmak istedim aracımı, piyasanın 100 bin lira aşağısını teklif ediyorlardı vazgeçtim. biraz daha bekler 1 milyona satarım dedim. satmak kolay olsa satar 5 binlik bir araç alır kullanırım boyalı hasarlı kafama göre basardım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    araba alicam..
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Satmayı düşündüğünüz araçlarınızı mesaj atabilir misiniz? Temiz araç bulamıyorum ben de.

• Öyle bir imkanım olsa eldekini satar 600 lük bir araç alırdım. Artan parayı peşinat yapıp fiyatı dövize endeksli olan alabileceğim en pahalı şeyi mutlaka kredi çekerek alırdım. Ev olur, araba olur vs. vs. YTD.

• 2 araba demek iki kasko iki trafik 2 bakim vs vs. 2 arac demek resmen 2 cocuk okutmakla ayni

• 2020 de kredi fırsatım çıktı 2020 model clio alıp kendi müstakil yazlıktaki kapalı garajıma koydum,2 senedir yatıyordu geçenlerde çıkarıp sattık .

Şu anda benimde 1200 yapacak aracım var, bende senin gibi satıp ucuz modele geçmeyi düşünüyorum ama kalan parayla 2. Araç değilde başka yatırımlar düşünüyorum . Kapalı yeriniz yoksa bi de onu korumakla uğraşacaksanız .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • iki arabanın masrafı çok olur ayrıca kasko diye bir şey var hocam yaptır kaskonu korkmadan kullan, bu arada yatan araba arıza çıkarmaya meyillidir arabanın yatması iyi bir şey değil ama evde iki kişi varsa ehliyeti olan o zaman olabilir iki araç işi ama siz yinede girmeyin bu işlere çok masraf olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.