Şimdi Ara

Aracımı sattım,yarın satışını vericem bir sorum var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracımı pazarda sattım.2005 golf v 1.6 fsi midline aracım.Fiyat olarak 24.500 tl ye sattım.Forumda dolandırıcılık konularını okuyoruz hepimiz.Bende önlem olarak adama notere gideriz parayı hesabıma geçersiniz dedim.Hesabımda para görününce satışını veriririm dedim.Internet şubesi kullanmıyormuş ancak parayı kardeşi hesabıma şubeden yatıracak bende internet şubesinden hesabıma geçtiğini görünce paranın satışını vereceğim.Burada suistimale açık bir yer var mı sizce?Parayı hesabıma yatırdıktan sonra sonra yanlış oldu deyip geri çekebilirler mi aklıma bu geldi şimdi.

• Suistimal olma riski düşük. Parayı elden almayıp hesapta gördükten sonra sorun yok. Para yanlış yatmış dese de zaten bu işlem 2-3 gün sürer. O zamana dek siz hem parayı çekersiniz, hem de noter satışı elinizde olduğundan sorun çıkmaz. Hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin iznin olmadan hesabından alınamaz para...
    Eğer kafam tam rahat olsun dersen gelirgelmez hemen ailenden birinin hesabına yollarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun olmaz bence. Bir de bankaya ........ plakalı aracın satış bedeli şeklinde bir bildirimle yatırılırsa hiç sorun olmaz diye düşünüyorum.
  • teşekkürler cevaplarınız için bu şekilde yarın satışını vericem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan0075

Sorun olmaz bence. Bir de bankaya ........ plakalı aracın satış bedeli şeklinde bir bildirimle yatırılırsa hiç sorun olmaz diye düşünüyorum.

bende tam bunu yazacaktım bende bu şekilde yaparak satmıştım arabamı "01 AAA 01 plakalı araç satış bedeli" yazdırmıştım havalenin açıklama kısmına ...Siz de öyle yaptırın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    aracımı sattım hgs ne olacak?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.