Şimdi Ara

Aracımı yeni aldım, dış bakımı için ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler. Bugün 2008 Model Opel Corsa almış bulunmaktayım. Arabam gayet temiz ve güzel ancak ben ilk günkü gibi parlasın istiyorum. Bunun için ufak bir araştırma yaptım ve kil uygulamasından wax olayından haberdar oldum. Ancak ilk defa araç sahibi olduğum için nasıl yapmam gerektiğini ve ne kullanmam gerektiğini tam bilmiyorum. Biraz bilgi verebilir misiniz? Teşekkür ederim.

• İlk günkü gibi parlatmak için pasta ve cila uygulaması yapabilirsiniz. Ben 99 model araca uygulandıktan sonra hakkaten yeni gibi renginin parladığını gördüm.
  • Her yere yaptirmayin sonax vb yerlere gidip fazla para bayilmayin eger imkaniniz varsa turtle waxın nano exteme sıvı cilası var uygulayabilirsiniz

Veya saglam bir boyacida pasta cila yaptirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu ilgili alana taşındı
  • castinyo kullanıcısına yanıt
    Aynen bende öyle düşünüyorum. Gidip 400TL bayılmaktansa kendim yaparım daha iyi. Peki bu kil işleminden sonra mı cilayı uygulamam gerekiyor?
  • Yikadiktan sonra guzel bir sekilde kurulayip golgede direk sivi cilayi uygulayin zaten yarim saattte tüm araba biter.Ayda bir uygulayin,arada bur yikadiktan sonra meguiersin sprey hizli cilasini da yapabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polisaj ile çizik temizliği iyi olur. Yoksa düz bir yüzel elde edemezseniz nano korumanın hiç bir anlamı kalmaz. Bu işlemler sırf ürün sür gitsin ile bitmiyor. Polisaj şart 2008 yılındaki araç için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pasta cila iyi bir boyacı...
    fazla maliyete gerek yok bnce..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8-9 yıldır pasta cila yapılmadı kendi yaptığım cilalar ile
    maşallah deyin nazar değmesin
     Aracımı yeni aldım, dış bakımı için ne yapmalıyım?
  • Ankara'daysanız DBY Detailing'e uğrayın.
  • castinyo kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam.. Önümüzdeki günlerde deneyeceğim bunları.. Teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.