Şimdi Ara

Aracımın vitesi atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşla renault broadway 1.4 93 model bir aracım var 1.viteste gaza bastığım zaman bites atıyor ve boşa geliyor vitesi tutmam gerekiyor bu neden olabiliyor acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msaid28 -- 3 Mayıs 2021; 13:53:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bozuksa demek ki

• dişli ya da prizdirektendir. iki türlü de şanzıman açılacak

• Şanzıman aclıp dişliler kontrol edilmeli cıkcacak parça maliyetinden çok işcilik isterler. Bilginiz olsun

• Tahminim senkromenç arızası. Genelde o yüzden atar vitesten.

• Kesinlikle senkromenc arızası. İlk aracım Murat 131 de vardı bu arıza, şanzıman inecek.

• Şanzıman ineceği kesin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arabam geri vitese geçmiyor!!!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şanzıman yağı azalmış olabilir. 10 sene önce benim albea a da buna benzer bir durum olmuştu. Şanzıman yağı eksikti, eklettim düzeldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senkromeç arızası hocam. Aynısını yakın bir dönemde yaşadık. Bizde 2. viteste oluyordu.

• 1. vites geçişlerinde cart curt ses yapmıyorsa senkomeç olması imkansız gibi bir şey. yüksek ihtimal 1. vites dişlisi yüzünden. her iki türlü de parça maliyeti az ama işçiliği fazla şanzıman açılacağı için, bundan dolayı sorun her ne olursa olsun masraf yakın çıkacaktır.

• senkromenç hatası benim eski astra aracımda da 1. viteste durunca tekrar devam ederken araç geri gidiyordu geriye alıyordu vitesi,bu tarz şeyler senkromenç arızasından oluyor

• Otomatik araç sahibi birisi tarafından açılmış troll konu sanarak saydırmaya geldim ama mevzu başkaymış
    Allah kolaylık versin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.