Şimdi Ara

aracımın yakıt tüketimi olması gerekenden az değilmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle trollük olsun diye açmıyorum başlığı önce bir okuyun araç 1.6 dizel stronic şanzıman.daha yeni teslim aldım ve çok az kullandım aracı şuan 200 km de hepsi şehiriçi kısa mesafelerde yapıldı.yol bilgisayarında ort yakıt tüketimi 6 lt gözüküyor.hatta 5 küsürdü bugün biraz gazladım 6 ya çıktı.arabayı aldığımda fullemiştim 200 km yaptım hala ibre sonda.şimdi sorum şu hem daha rodajda olan hemde otomatik vites bir araç,birde üstüne havaların soğuk olmasına rağmen nasıl 6 lt yakıyor?rodajdan sonra ve havalar ısındığında ne kadar daha iyileşir tüketim?mantık olarak yaz kış arası yarım litre oynar zaten birde rodajın bitmesiyle yarım litre daha düşse bu araba şehiriçi 5 litremi yakacak yani?bu mantıkla uzun yolda da 3.5 litre civarı yakar ben pek mümkün görmüyorum bunu acaba yol bilgisayarı biraz kolpamı yapıyo napıyo

• Baltalı ilah mod on

Aracın önceden test aracıymış rodajı bu şekilde tamamlayıp kilometre düşürülmüş sıfır araç kullandığını sanıyorsun fakat aracın hor kullanılmış bir ikinci el

Baltalı ilah mod off

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkgs

öncelikle trollük olsun diye açmıyorum başlığı önce bir okuyun araç 1.6 dizel stronic şanzıman.daha yeni teslim aldım ve çok az kullandım aracı şuan 200 km de hepsi şehiriçi kısa mesafelerde yapıldı.yol bilgisayarında ort yakıt tüketimi 6 lt gözüküyor.hatta 5 küsürdü bugün biraz gazladım 6 ya çıktı.arabayı aldığımda fullemiştim 200 km yaptım hala ibre sonda.şimdi sorum şu hem daha rodajda olan hemde otomatik vites bir araç,birde üstüne havaların soğuk olmasına rağmen nasıl 6 lt yakıyor?rodajdan sonra ve havalar ısındığında ne kadar daha iyileşir tüketim?mantık olarak yaz kış arası yarım litre oynar zaten birde rodajın bitmesiyle yarım litre daha düşse bu araba şehiriçi 5 litremi yakacak yani?bu mantıkla uzun yolda da 3.5 litre civarı yakar ben pek mümkün görmüyorum bunu acaba yol bilgisayarı biraz kolpamı yapıyo napıyo

sakin trafikte kullandıysanız 6lt normal.
    evet 80 km sabit hızda 7. viteste düz yolda 3.8lt tüketebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    aracın km si fazla gösteriyor.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.