< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Araçlarda yakıt göstergesi
-
-
Kullandığın araç ile ilgili bir durum muhtemelen dediğini milyonluk arabaları bilmiyorum benim opel astrada böyle bir sorun yok.
-
Pek duyulamdık biş olsa gerek. Hassasiyet sorunları var ama...
Bu şamandıra ölçüm hareketiyle alakalı. Depo şekli vb etki edecektir.
Ama var olan sıvı yakıtı ölçmek için alınandan harcananı çıkarmak daha garip olmaz mı ? Var olan elde mevcut olduğundan direk ölçebilmek gerek. Hani depoyu da tartacak değil sistem ama şamandıra hassaslaştırılabilir ve ya fazladan şamandıra eklenip ölçüm için mantık oluşturulabilir.
-
Bence şamandırada sorun var, benim yakıt şamandıra potu bozuldu, 20k değeri vardı.
20k aldım, fullde 5 gösteriyor, sonra 3 sonra 2 falan olmadan 1 göteriyor, degistirdim, oda 1 gösterirken 150 km yol gidiyor. 10 lt yakıt alınca 4 gösteriyor.
vumetre devresi deneyebilirsiniz, onlarında giriş aralığı 10k 20k , ben denemedim, arkadaş denedi. hemde 10 ledli.
Genelde benzin deposu boş gösterir , ya kablosu bozulur yada işçilikten dolayı kimse depoyu ellemez. benimki sacın altında üstü kapalı malesef, önceki araçya üzerinde kapak vardı . yapan mühendise ...
İyi günler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X