ölçümü nasıl yapıyorsunuz merak ettim.lastik izinimi ölçüyorsunuz yoksa teknik verilere göremi yazıyorsunuz.eğer öyleyse her aynı araca sahip olanlar aynı değeri yazacaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: VoLKaN067
Hyundai İ30 CRDİ 38m
Alıntıları Göster
37m (octy rs)
quote:
Orijinalden alıntı: over and under
37m (octy rs)
Alıntıları Göster
arabam com'da yazan değerleri konuşuyorsak,
opel astra h 36metreymiş, ilginçtirki bmw m3'de aynı mesafede duruyor.. ardaki verilere pek güvenmemek lazım bence..
quote:
Orijinalden alıntı: over and under
37m (octy rs)
Alıntıları Göster
teknik verilere göre bir değerlendirme yapmak gerekir. ancak burada araçların model yılları da önemli tabi. albea 2004 ler 43,5 m iken 2005 ve üzeri 42 m. kolay gelsin...
quote:
Orijinalden alıntı: potlika
teknik verilere göre bir değerlendirme yapmak gerekir. ancak burada araçların model yılları da önemli tabi. albea 2004 ler 43,5 m iken 2005 ve üzeri 42 m. kolay gelsin...
Alıntıları Göster
yerde yarım santim yağmur olsun da ben göreyim 37-40 metreleri
quote:
Orijinalden alıntı: yuci
yerde yarım santim yağmur olsun da ben göreyim 37-40 metreleri
Alıntıları Göster
hepsinde faklı farklı sonuclar çıkıyor... bi dergide 36 yazıyor... internette 38 oluyor.. hangisi doğru bilmek zor...
quote:
Orijinalden alıntı: Whisper911
hepsinde faklı farklı sonuclar çıkıyor... bi dergide 36 yazıyor... internette 38 oluyor.. hangisi doğru bilmek zor...
Alıntıları Göster
ford mondeo tdci 39 metre
quote:
Orijinalden alıntı: porter
opel astra h 36metreymiş, ilginçtirki bmw m3'de aynı mesafede duruyor.. ardaki verilere pek güvenmemek lazım bence..
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: porter
arka disk fren olanlar gerçekten diğer araçlara göre daha iyi fren performansına sahip . normalde 1.6 motorda esp yoksa arkalar kampanaydı astra h larda . bizde arka kampana vardı ona rağmen çok iyi bir mesafe vardı disk frenleri denediğimizde ise gerçekten spor araba gibi bir mesefe karşıladı bizi .
quote:
Orijinalden alıntı: desiya
quote:
Orjinalden alıntı: porter
arka disk fren olanlar gerçekten diğer araçlara göre daha iyi fren performansına sahip . normalde 1.6 motorda esp yoksa arkalar kampanaydı astra h larda . bizde arka kampana vardı ona rağmen çok iyi bir mesafe vardı disk frenleri denediğimizde ise gerçekten spor araba gibi bir mesefe karşıladı bizi .
Alıntıları Göster
yeni civicin fren mesafesi nedir bilen var mı??
quote:
Orijinalden alıntı: huso2000
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: huso2000
34 olması lazım...
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: huso2000
34 olması lazım...
Alıntıları Göster
arabam da 40 metre yazıyor..
halbuki yabancı bir testte 34 tü ilk çıktığında araç... hatta şaşırmıştık forum ahalisince belki hatırlayanlar olur...
bu testlere inanmıyorum.. ADAC NCAP yapsa inanırım.. tarafsız optimum koşullarda... bütün araçlar aynı şartlarda test edilmeli...
quote:
arabam da 40 metre yazıyor..
halbuki yabancı bir testte 34 tü ilk çıktığında araç... hatta şaşırmıştık forum ahalisince belki hatırlayanlar olur...
bu testlere inanmıyorum.. ADAC NCAP yapsa inanırım.. tarafsız optimum koşullarda... bütün araçlar aynı şartlarda test edilmeli...
Alıntıları Göster
arabam.com a itibar etmiyorum ben pek.bence siz de etmeyin...
quote:
Orijinalden alıntı: extremeenvy
arabam.com a itibar etmiyorum ben pek.bence siz de etmeyin...