Şimdi Ara

ARAÇTAKİ BOYA NASIL ÇIKARILIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lütfen yardım. Fabia aracıma bana göre kalorifer isi oto yıkamacıya göre bir inşaattan boya damlacıkları Serpilmiş. Ufak ufak noktalar halinde ve Aracın her yerinde var. Aracımın rengi beyaz metalik boya. Oto yıkamacılar 250-300 lira gibi temizleyeceklerini söylediler. Ben deneme Amaçlı evde bulunan cif ile biraz ovaladım, çıkardı. Fakat hem aracı çizebilir Hemde baya ovalamak gerekli. Daha kolay, daha ucuz ve araca zarar vermeyecek bir Yöntem-ilaç var mı?
    Bu konuda bilgisi tecrübesi olan varsa...yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  ARAÇTAKİ BOYA NASIL ÇIKARILIR

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 250-300 liraya yıkamacıya yıkatmak daha iyi, cifle ovalamak ne yav aşure kazanı mı temizliyorsun. cif arabanın boyasına da zarar verebilir.
  • Tuzruhu ve camasir suyunu karistirin( karisimiyaptiginiz zaman odada bulunmayin zehirlenebilirsiniz). Olusan karisimi metal bir tel yardimiyla lekeye uygulayin. Lekeden eser kalmadigini gozlerinizle goreceksiniz. ( karisimi solumayin, dokanmayin, sicratmayin)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lokal bir lekeden ziyade minik minik damlacıklar halinde aracın her tarafında var.. cif örneğini vermemin sebebi cif in o lekeleri çıkarabildiğiydi..
    ben sadece daha kolay ve araca zarar vermeyecek bir yöntem arıyorum..
  • Cif çıkarıyorsa Araca pasta attırın aşındırıcılığı yüksek olsun. Cif ile pasta aynı görevi görür zaten.
  • Mazot.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ozgur_gs_91 O kullanıcısına yanıt
    cif çıkarıyorda.. en az bir haftamı alır.. aracın her tarafında olduğu için.. mesela kaputu temizlemek dahi 2-3 saatimi alır..
    bide cifin içinde kum taneciklerine benzer bir şeyler var.. oda aarcı çizer diye korkuyom..
  • quote:

Orijinalden alıntı: macemre

Mazot.

hocam az önce netten batkımda.. mazotun aracın boyasını yakıyormuş..
    aracım 2012 model ve boyasız darbesiz bi araç.. mazot kötü olmaz mı?
  • Ayni olay 1 ay once basima geldi.damlayan boya yagli boyami yoksa su bazlimi ?

• landscapee kullanıcısına yanıt
    açıkçası tam olarak boyamı ondan dahi emin değilim..
    bulunduğum bölge tolu konut ve kışın aşırı kalörifer yakıldığı için sanki duman isi ve buda araca iyice sinmiş..
    oto yıkamacıda boya olduğundan tam emin olmadı.. boya olsaydı aracın her tarafına bu kadar eşit biçimde olmazdı..
    çok yakından bakılınca görünen minik mink siyah lekeler.. yıkamayla falan geçmiyor.. nette satılan bu zift çıkarıcılar çıkarrır mı acaba..
  • Kil Hamuruna bakmanızı öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: Broadway066.

Kil Hamuruna bakmanızı öneririm

http://www.hepsiburada.com/liste/meguiars-clay-bar-boya-agdasi-kili-kiymetli-arac-boya-temizleme-851001/productDetails.aspx?productId=otm851001&categoryId=20035740
    tamda bakıyordum..ben uygulayabilir miyim.. sizin öneriniz varmı? bide kil le beraber neler almalıyım..

• Benim aracda dis cephe boyasi dokulmus damla damla aracda kirmizi heryerinde belli oluyosu boya yapan adami buldum ona odettim gittik turtlewaxa once arabayi yikadilar sonra kille temizlediler baskada bisey yok oladar para bayilmayada gerek yok kil alin kendiniz bile cikarirsiniz.

• Selülozik Tiner o boyaları çıkarır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: landscapee

Benim aracda dis cephe boyasi dokulmus damla damla aracda kirmizi heryerinde belli oluyosu boya yapan adami buldum ona odettim gittik turtlewaxa once arabayi yikadilar sonra kille temizlediler baskada bisey yok oladar para bayilmayada gerek yok kil alin kendiniz bile cikarirsiniz.

bulunduğum yerde sonax ve würth ün bayisi var.. bugün gittim temizlikten sonra cilada gerekirmiş ve sonax sın bena söyledği fiyat, 650 ( bide kampanyalıymış) würth de bana sadece temizlik için 250 lira dedi çıldırdım..
    bende kesin karar verdim.. kendim çıkaracağım. adamalr cümle kuramıyor 2-3 saatlik işlem için istedikleri paraya bak.. biraz önbili siz değerli dostlardan aldıktan sonra bir hafta sonumu verip temizleyeceğim..
  • Cif ile yapın demedim cif ile pasta aynı görevi görüyor dedim. Pasta ile çıkıyosa pasta attırın. Ama kil çıkarabilir. Bunun içi spreyin içine su koyun ve kili sürtürek temizleyin. Yada quick deailer sprey alın onunla yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tbatikan

cif çıkarıyorda.. en az bir haftamı alır.. aracın her tarafında olduğu için.. mesela kaputu temizlemek dahi 2-3 saatimi alır..
    bide cifin içinde kum taneciklerine benzer bir şeyler var.. oda aarcı çizer diye korkuyom..

Gaz yağı çıkarır hocam boyayada zarar vermiyor uçucu madde zaten boyanın üstüne azcık sıkın bezle silin o kadar

• Kil alin bide araciniza uygun bir cila alin kendiniz yaparsiniz. Cila biraz yorar sadece ama o parlakligi gorunce degiyor gecrcekden

• quote:

Orijinalden alıntı: ISymptom

quote:

Orijinalden alıntı: tbatikan

Gaz yağı çıkarır hocam boyayada zarar vermiyor uçucu madde zaten boyanın üstüne azcık sıkın bezle silin o kadar

gazyağı nerelerde satılır.. sanırım ucuz olsa gerek.. yarın deniyecem..sonra kil ve cila..

herkese çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.