Şimdi Ara

Araçtaki problem nedir lütfen yardım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar öncelikle aracım 2000 model audi a3 otomatik 125000 km de.

gecen hafta arka camı kırmışlardı cocuklar onu yaptırmaya götürmüşken ostime (Ankara) diskler fren balataları bujiler ve hava filtresi değişti, sonuç aracım 2 gün itibariyle çekmemeye başladı gaza basıyorum basıyorum gitmiyo, bu sabahta konya yolunda o trafikte rölantiye düştügü anda stop etti, bu trafikte yolda kalmayım gazdandır diyip benzine aldım aracı fakat 100 metre gittim durdum yine stop etti birde aracı tekrar marşa basıp calıstırmaya çalıştıgımda geç alıyo sanki yırtılır gibi bir sesle zar zor çalışıyo, neyse acık bir yola cıktım bastım gaza araç cekmiyo bir gayretle 3500 devire cıktım araç ileri geri teklemeye başladı 4000 devire kadar devam etcekmi diye ayagımı cekmedim gazdan aynen devam etti (tüpte gidiyodum bu arada) arkadaşlar belirtilerin hepsini söledim hani manuel araçlar baskı balata biterde yokuşta çekmezya aynı öle oldu araba gitmiyor, götürcem yarında bir araştırıyım önceden dedim, cevaplarınızı bekliyorum.
    Teşekkürler şimdiden.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.