Şimdi Ara

arakadasar bilgisayarım kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arakadaslar oyun oynarken bilgisayar hiç bir hata vermeden kapanıyor ama netteyken kapanmıyor... oyunları eskidende oynuyordum ama bi sorun çıkmıyordu... şimdi ne oldu buna anlayamadım bana yardımedin lutfen

• büyük bi ihtimal soğutmada sorun var oyun oynarken bilgisayar daha cok kasıldğı icin fanlarında sistemini soğutamıyordur reset cekiyordur kullandığın sistemi bi yazarsan bide kac tane fan kullandığnı yazarsan daha iyi yardımcı oluruz
  • amd ve xp kasanın arkasında ki fanlarda biraz toz var bunun etkisi olabilirmi bide cpu ısını nasıl ogrene bilirim yardımların için teşekkurler
  • öncelikle kesin konuşayım eğer fanlardan ses geliyorsa kesin soğutmalardan reset atıyor demektir amd ler soğutulması gerektiren sistemdir yani işlemci fanı 1 ekran kartı fanı 2 - en az 2 tanede soğutmak icin fan takman lazım bunlar sende ne derecede
  • pc nin arakasında iki tane fan var ama üsttekinden bayagı sıcak hava geliyor biligsayarın fazla ısındıgını nasıl ogrene bilirim
  • everest programından internette ara bulursun setupunu kolay gelsin üsteki dediğin Power Supply sıcak geliyorsa daha büyük bi ihtimal ondandır
  • bide sunuda soylemem gerekir bilgisayar kendini restlemiyor sanki elektirikler gitmiş gibi kapanıyor
  • bi dakka bilgisayar resetmi cekiyor yoksa sistem tamamenmi kapanıyor arasındaki farkıda yazayım ben sana ona göre söyle

Reset : Bilgisayar aniden kapanır ama tekrar acılır
    Sistem Kapanması : Bilgisayar kapanır sen power tuşuna bastığında acılır

biraz komik oldu ama k. bakma
  • sistem kapanıyor
    sonra ben tekrar çalıştırıyorum oyun oynamaya devam ederken yeniden kapanıyor bu bi virüs sorunu olabilirmi
  • virüs olsa sadece oyunda kapatmaz her yerde kapatır senin pc sadece oyunda kapatıyormuş büyük bi ihtimal ısınma sorunu power supply değiştir ondan kaynaklanıyordur büyük bi ihtimal yada termal macunundan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.