Şimdi Ara

ARAL ITHALAT bunu okusun !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
1
Favori
6.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yahu kırılmasın niye kırılsın =)=) hadi kırıldı diyelim bos blu rayde az para diilki.. =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: errrorr

yahu kırılmasın niye kırılsın =)=) hadi kırıldı diyelim bos blu rayde az para diilki.. =)

Aga inat değilmi işte bu kazıkçılar para kazanmasın. :D
  • TAM DESTEK
  • Yahu ben ingilteredeyım..ilk cıkan ps3 oyunları 5 pound 6 pound..olacak ıs değil bizim memleketteki..sımdı fifa cıktı veriyolar 35 pounda..millette cıtır cerez gibi alıyor..
  • Max. 99 YTL Olmalı.
  • avrupa birliğinde olsak 60-70'e de alabilirdik ama işte...
  • Kopyasına 50 değil 80 veririm yinede böyle milleti kazıklamaya çalışan adamlara para yedirmem hele bir kırılsın aç kalacak bu çakallar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi addidas_85 -- 7 Ekim 2008; 19:02:11 >
  • TAM DESTEK BEEEEEEEEEEEEEEE!!!
  • Türkiye şartlarında max 80 olmalı bence.Aral o fiyata satsın bırakalım batsınlar.Yurt dışından getirtmek en iyisi.
  • Ben de varım
  • Benden de tam destek. Umalımda ARal dan pek sayın muhterem yetkiller işim resmi boyuntundada girişimde bulunup bir şekilde bize fayda sağlayabilirler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: addidas_85

Kopyasına 50 değil 80 veririm yinede böyle milleti kazıklamaya çalışan adamlara para yedirmem hele bir kırılsın aç kalacak bu çakallar

Kırılıcağı falan yok bence boşuna beklemeyin, Aralda fiyat indirimi yapmaz alan alıyor ki fiyatlar hala böyle ve yeni oyunlarıda getirmeye devam ediiyor. En iyisi play-asia dan getirtmek...
  • SONSUZ DESTEK
  • Siz oyunları Aral'dan almaya devam ettikçe adamlar fiyatı neden indirsin.

Ama benim kafam rahat,

Bu güne kadar eBay'den aldığım oyunlar ve fiyatları,

MGS : £15
    GTA : £14
    Haze : £9
    Ass.C: £8
    PES : £6

Neyse ben e-Bay'de sörfüme devam edeyim en iyisi.
  • Bu arada arkadaşlar ben 2 tane PES getirtmiştim, diğerini 60 YTL'den satıyorum almak isteyen varsa ;)
  • Ben de oyunları bir türlü zamanında çıkartmayı başaramadıkları için nihayet isyan çıktı zannetmiştim

Konuya katılmamak mümkün mü.

99 YTL süper fiyattır, budur bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: rds

Benden de tam destek. Umalımda ARal dan pek sayın muhterem yetkiller işim resmi boyuntundada girişimde bulunup bir şekilde bize fayda sağlayabilirler.

Sanki şimdiye kadar oynadığın oyunları parayla aldında....

• Düşsün tabi
  • TAM DESTEK BENDEN DEARAL UCUZLAT ŞU OYUNLARI!DUY SESİMİZİ!

her plartformda indirim yapsalar psp ye bile orijinal alırım ki alıyorum da...
  • quote:

Orjinalden alıntı: jakin33

Şu alet olurda kırılırsa yüzlerini çok merak ediyorum hepsinin elinde patlıcak çakal yavruları

Boş laf bunlar.Kırılırsa öyle2,5 ytl ye aldığın DL lere çekip oynıyamazsın ilk önce 25 ytl ye boş bd alıcan.1-2 yıl sonra zaten çift katmanlı kullanılcak çift katmanlılar 40-50ytl filan... sonra çekcen ve kazığın alasını görüceksin.Bu yüzden bu alet kırılsa bile kullanması çok çok zor!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.