Şimdi Ara

ARAL ITHALAT bunu okusun !!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
1
Favori
6.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ne kadar uygun olursa bizim lehimize bende destekliyorum
  • TAM DESTEK
  • valla PES2009 fiyatı FIFA gibi olsaydı gider Aral'dan alırdım ama beni spot'a teşvik ettiler... canları sağolsun
  • TAM DESTEK
  • sonuna kadar tam destek !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackby -- 13 Ekim 2008; 11:40:20 >
  • TAM DESTEK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakart -- 13 Ekim 2008; 14:14:34 >
  • hem bandrollü oyun alın diyorlar hemde fahiş fiyata satıyorlar bu ne biçim iş?

spotta 120 ytl olan pesi sen 140-150 den sat bak bakalım spottan alan olurmu?bu kadar paragöz olunmazki....
  • Umarım sesimizi duyarlar.
  • pek takılcağımızı sanmıyorum, en iyisi playasia sendit gibi sitelerden toplu almak oyunları, 3-4 oyunu birden alıcan daha uygun fiyata geliyo, yada birileriyle toptan alıcan, yada araldan kazığı yicen
  • Bir destek de benden...
  • Kazık fiyatlar sebebiyle hayatta bu tür firmalardan alışveriş yapmadım.
    Ya yurtdışından ya da Gittigidiyor'dan alıyorum.
    Hatta bazen GG de öyle fiyatlar oluyorki yurtdışından ucuza bile geliyor :)
    O yüzden hiç uğraşmaya değmez diyorum, adamlar EURO 2008 indirimli fiyat 119 yazmış yuh diyorum
  • Çok ayıptır söylemesi, bugün PES-2009 ve NBA 2K9'un ikisini toplam 210 YTL'ye aldım Kadıköy'den.

Aynı işlemi Aral üzerinden yapmaya kalksam toplamda 320 YTL vericektim, bu da arada tam 110 YTL'lik bir fark yapar

Kusura bakma Aral, bu şartlar altında seninle olan ilişkimiz ikinci bir emre kadar sona ermiştir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozitech

Çok ayıptır söylemesi, bugün PES-2009 ve NBA 2K9'un ikisini toplam 210 YTL'ye aldım Kadıköy'den.

Aynı işlemi Aral üzerinden yapmaya kalksam toplamda 320 YTL vericektim, bu da arada tam 110 YTL'lik bir fark yapar

Kusura bakma Aral, bu şartlar altında seninle olan ilişkimiz ikinci bir emre kadar sona ermiştir

ilginç bir yaklaşım

• BENDEN DE DESTEK. ASLINDA OYUNLARI NE ŞEKİLDE NERDEN ALDIĞIMIZI DA YAZSAK BELKİ DAHA İKNAEDİCİ OLABİLİR. BEN 179LİRAYA SATILAN COD4 U PLAY ASİADAN 85LİRAYA ALDIM.
  • Artık o 85 lira da yok iyi mi. Paramızın değeri gittikçe düşüyor
  • benda varım aral hatta 2.el oyun satışınada başlasın..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.