Şimdi Ara

ARAL ITHALAT bunu okusun !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
1
Favori
6.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar bunun için yeni bir konu açmaya karar verdim. Aral sorumlularından en azından biri bu konuyu okuyacaktır mutlaka.

Sesimizi duyuralım büyük font boyutları ile, bu konuyu imzalayın oyun fiyatlarını aşağılara çekelim.

Çok konuştuk çok söyledik ama bizi duyan yok. Artık tüm konsollar ülkemizde, Crysis ile EA PC oyun fiyatlarını 40-50YTL'ye kadar düşürebiliyorsa,

Konsol oyunları da en az 90YTL olabilir ki, dışarıdan getirttiğimiz fiyatın aynısıdır bu.

ARAL sana sesleniyoruz!!! çok daha fazla satarak ve bizleri memnun ederek aynı kazancı elde etmek mi? yoksa fiyatları yüksek tutarak gerçek oyuncuları kendine düşman etmek mi? seçim sizin.

Konuşmaktan sıkılmayın arkadaşlar, sesimizi tekrar tekrar yükseltelim, zaten çoğu kimse oyun almıyor Türkiye'den en azından bu forumda. Son kez güçlü bir ses çıkarılım.

BOŞA UĞRAŞIYORUZ DEMEYİN , SADECE İMZANIZI ATIN, ELEŞTİRMEYİN DENEYİN.

Ben imzamı atıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemnahit -- 9 Ekim 2008; 14:23:13 >

• BENDEN TAM DESTEK..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 7 Ekim 2008; 17:29:36 >
  • 90 YTL olması imkansız. En iyi ihtimalle 110YTL olabilir. Çünkü bizim bulunduğumuz bölge Avrupa. Burada firmalar resmi olarak oyun satacaksa dolar değil avro düşüneceksiniz. Mesela Almanya'daki bir oyun sever gibi bir oyuna 60 Avro verirsek bu da yaklaşık 110 YTL eder.
  • Tamam 110ada razıyız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

Tamam 110ada razıyız.

En az 90YTL diyoruz zaten. Türkiye'nin alım gücü belli çıtayı biraz düşürmeliler.

Ayrıcahttp://www.aral.com.tr/oyun/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1598

burayada imza atın arkadaşlar , kendi forumlarında da ses çıkaralım.
  • ARAL İTHALAT AKILLI OLSUN AKILLI!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THX -- 7 Ekim 2008; 17:40:02 >
  • 90 gösterim var ve 2 kişi imzaladı sadece, birşeylerin değişmeyeceğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz, denemesi bedava, cevapla butonuna basmak zor birşey değil arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemnahit -- 7 Ekim 2008; 17:46:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TAM DESTEK ... ÜLKEMİZDE SIRF BU FİYATLAR YÜZÜNDEN KONSOL SATILMIYOR ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Awesome -- 8 Ekim 2008; 17:52:38 >
  • imzami atiyorum. hep destek tam destek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zebani666 -- 7 Ekim 2008; 17:50:30 >
  • ucuzlasın bu ne yav yurtdışından almak işkence gelecekmi gelmiyecekmi burdan alsak esnafın tavrı belli indirinde şu fiyatları millet doya doya oynasın sizde kazanıngerçi onlarda istiyordur belki ama vergiler falan malum ülke şartlarıda bu indirimlere pek müsaade etmiyor gibime geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydo67 -- 7 Ekim 2008; 17:52:02 >
  • 110 YTL olsun sırf postayı beklememek için gider alırım. Ben 20 YTL fazla vermeye de razıyım.

BU ARADA VERDİĞİNİZ LİNK SANSÜRE UĞRAMIŞ SANIRIM?
  • İşimiz Aral' a kaldıysa daha çok bekleriz. Bugün bunun için destek verenler yarın PS 3 kırılır, "Aral ne b.k yersen ye" der bi anlamı kalmaz. Ucuza oyun oynamanın farklı yolları var, sonuçta para veriyoruz. Aral bandrollü sıfır MGS 4 aldım 85 liraya. İstedikten sonra her türlü bütçeye uydurursunuz bu durumu. Biraz araştırmak yeterli. Forumlar ve online alış veriş siteleri bunun için var. Aral' a para kazandırmaktansa, bu ülkenin kaçakçısına, spotçusuna para kazandırmayı yeğlerim. Çünkü etik olan onların yaptığı, Aral' ın değil.
    Hiç olmazsa ülkesinin insanını dolandırmak gibi bi zihniyet güdmüyorlar.
  • baya bi ucuzlamasi lazim aslinda. cok zengin diilseniz bir oyuna 100 kusur ytl werdiginizde icinize oturur. tmm kar etmeyin demiyoruz ama bi cikar yol bulunmasi lazim. bunun (yani orjinal oyun kullanilmasinin) ayrica oyunlarda turkce dil secenekleri, psn turkiye, live turkiye falan fismekan gibi getirileri de olacaktir zamanla. ama nerdee. ulkemde isinma, genis bi ewde oturma, tatile gitme bile luks sayilirken bunlarin olmasi zor. cok zor.
  • Tam Destek
  • Bendende Tam Destek!
  • BENDE DESTEKLİYORUM UMARIM BAŞARILI OLURUZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz92 -- 7 Ekim 2008; 19:55:56 >
  • Bendende Tam Destek!
  • Tam Destek!
  • quote:

Orjinalden alıntı: evo_4

İşimiz Aral' a kaldıysa daha çok bekleriz. Bugün bunun için destek verenler yarın PS 3 kırılır, "Aral ne b.k yersen ye" der bi anlamı kalmaz. Ucuza oyun oynamanın farklı yolları var, sonuçta para veriyoruz. Aral bandrollü sıfır MGS 4 aldım 85 liraya. İstedikten sonra her türlü bütçeye uydurursunuz bu durumu. Biraz araştırmak yeterli. Forumlar ve online alış veriş siteleri bunun için var. Aral' a para kazandırmaktansa, bu ülkenin kaçakçısına, spotçusuna para kazandırmayı yeğlerim. Çünkü etik olan onların yaptığı, Aral' ın değil.
    Hiç olmazsa ülkesinin insanını dolandırmak gibi bi zihniyet güdmüyorlar.

katılıyorum

• bendende öğrenci destek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 7 Ekim 2008; 18:06:55 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.