Şimdi Ara

ARAL ITHALAT bunu okusun !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
1
Favori
6.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet çok biliyorum. yazdığım şeye alıntı yapacaksan içinde fikir kırıntısı olan bişey yaz bari ,forumun havası hiç kalmadı sizin gibi garip reaksiyon gösteren insanlar yüzünden şuraya iki satır yazı yazmak zül geliyor artık.
  • Dostum sonuna kadar destekliyorum. Adam gibi bir fiyata satsinlar, vergimizi de ulkemiz kazanmis olsun...
  • Oyunların bu fiyatlara satılmasında tek suçlu Aral mı yoksa değişik isimlerle vergi üstüne vergi alan,hatta verginin vergisini alan devlet mi suçlu bunu biraz düşünmek gerekli.
  • cemnahit elbette herkes ister gidip bandrollü oyunu tertemiz 80 90 liraya almayı. ancak ülke gerçeğimizde ortada abdde 50 dolar olan oyun burda aral ithalatın keyfi nedeniyle 130-140 dolara satılmıyor bunu söylüyoruz biz , karşı çıkan varsa adam gibi fikir beyan eder karşı görüşünü belirtir. sen çok biliyorsun diye saçma sapan polemiğe girmez nokta.
  • bence oyun fiyatları düşmesin...herkes ps3 alır herkes oynarsa bizim ne ayrılıcagımız kalır...herkesin onadıgı veya her köşe başında kopyası olan oyun cd lerinden olmasını hiç istemem....bu söylediklerimi eminim çok az insan okeyler ama azınlıkdada kalsa sıradan olmak istemem....
  • HİÇ ŞU ŞEKİLDE DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ? OYUN YAPIMINDA FİRMALAR MİLYON DOLARLAR HARCIYOR VE EN BABA OYUN U 60 EURO YA SATIYORLAR. ARAL'IN BU FİRMALARDAN ALIŞ FİYATI 50 EURO OLSA, BİZE SATIŞ FİYATINA BAKIN 110 EURO CİVARI. HİÇ ETLİYE SÜTLÜYE KARIŞMADAN SİPARİŞ ÜZERİNDEN YANİ FAZLA MAL STOKLAMASIDA YAPILMADAN OYUNLARI SATIYORLAR. YANİ ARAL HAZIR OLAN OYUNLARI HAZIR MÜŞTERİLERE % 50 VE ÜZERİ KAR EDEREK SATIYOR. BİR NEVİ KARGO HİZMETİ YAPIYORLAR.
    DİYECEKSİNİZ Kİ İTHALAT MASRAFLARI VAR, BENDE DİYECEĞİM Kİ KARDEŞİM BÜTÜN AVRUPA DA SATIŞ FİYATI 5 İLE 10 EURO OYNUYOR. KARDEŞİM BÜTÜN AVRUPA VE DÜNYA MI SALAK YOKSA SADECE BİZMİ SALAĞIZ. ARAL VE BENZER FİRMALAR SAYESİNDE MEMLEKETİMİZİN ADI KORSAN CENNETİ NE ÇIKTI.
  • burada sadece aral değil aşırı fiyat bindiren herkes suçluvergiler biraz daha düşük tutulsaydı belki iyi olabilirdi ama aral fiyatı yükseltiyor gümrük fiyatlarını bilmiyorum ama KDV den yola çıkarsak %8 olan kdv...50 ytl fifa 09 yurt dışında,54 ytl olarak gümrükten geçebilirdi...sonra da 60 a çıkarır yine tamam ama geri kalanı da fazla yurt dışında adamlar 30-40 dolara en son oyunları alıyorlar bizim halimize bak...

ARAL İNDİR ŞU OYUN FİYATLARINI!!!

@asder999:
    sen sıradan olmak istemiyorsun diye oyun oynamak isteyen insanlar neden oynamasın...eğer sıradan olmak istemiyorsan git bir holding kur yada istanbulda en kral yalıyı altına çekki emin ol sahte olayı olmaz diğer ülkelerde ps3 hastalık gibi yayılıyor ancak hala sahtesi çıkmadı...türkiyede de olacağını pek sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoldroY -- 7 Ekim 2008; 20:44:30 >

• bende seni blokladım merak etme asıl senin yazdıklarında en ufak bir fikir yoktu polemik falan da senin uzatman
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

quote:

Orjinalden alıntı: jakin33

Şu alet olurda kırılırsa yüzlerini çok merak ediyorum hepsinin elinde patlıcak çakal yavruları

Boş laf bunlar.Kırılırsa öyle2,5 ytl ye aldığın DL lere çekip oynıyamazsın ilk önce 25 ytl ye boş bd alıcan.1-2 yıl sonra zaten çift katmanlı kullanılcak çift katmanlılar 40-50ytl filan... sonra çekcen ve kazığın alasını görüceksin.Bu yüzden bu alet kırılsa bile kullanması çok çok zor!

kırılıra boş bd ye falan gerek yok xbox dan bile daha ucuz olacak oyun oynamak. isoloader şeklinde kırılacak bu ps3 bak gör. bd rom ile işimiz falan olmayacak bile. hatta kırıldıktan sonra ps3 ü aldığımda isteyene uygun fiyattan bd romunu satabilirim bana cell+hdd+isoloader+uncharted yeter kasasını falan da satarım isteyen olursa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 7 Ekim 2008; 21:07:38 >

• Amazon Little Big Planet oyununu VAT (bizdeki KDV) hariç 34 Sterline (80YTL) satacak.Amazon.de (yine vergisiz) fiyatı 59 Euro yani yaklaşık 108 YTL.Amerika fiyatı 60 Dolar.Bu rakamlara ve bizdeki vergi oranlarına bakınca zaten 100 YTL altında yeni oyun almayı beklemek bence hayal.

+Fransa fiyatı 70 Euro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kankkunen -- 7 Ekim 2008; 21:16:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante

bendende öğrenci destek

Tipik keyfi yerinde X360 sahibi davranışı

Bu arada Aral bundan sonra Capcom oyunlarını da getirecekmiş.

quote:

Orjinalden alıntı: asder999

bence oyun fiyatları düşmesin...herkes ps3 alır herkes oynarsa bizim ne ayrılıcagımız kalır...herkesin onadıgı veya her köşe başında kopyası olan oyun cd lerinden olmasını hiç istemem....bu söylediklerimi eminim çok az insan okeyler ama azınlıkdada kalsa sıradan olmak istemem....

Fiyatlar inince kopya mı basacaklar?PS3'ten bahsediyoruz.Ayrıca niye insanlar PS3 alıp oynamasın?Ne ayrıcalığı var alanların?Fiyatlar düşse de düşmese de Tahtakale'den oyun alan veya yurtdışından getirten kişiler var.Onlar ucuza almıyor mu?Onlar konsolun kalitesini mi düşürüyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shaq Diesel -- 7 Ekim 2008; 21:35:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: chakir
    Fiyatları indirmesende ipimde değil, Onca oyun oynadım hiç biri senden değil

BENDEN DE TAM DESTEK!
  • TAM DESTEK
  • Destek

Forumlarında ki konu kapalı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pj -- 7 Ekim 2008; 23:26:26 >
  • Dostum en iyisi Arala sorun başlığında Aral game adlı üyeye yani kendisine bu konunun linkini vermek...Ben giricem sanırım şimdi veriyorum linki umarım üye olup cevap verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Awesome -- 8 Ekim 2008; 23:39:46 >
  • Evet yazdım bakalım ne cevap gelicek.

Konu:http://www.d-ijikent.com/forum/messages.asp?id=468&pg=5#msg23559

(- yi kaldırın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Awesome -- 8 Ekim 2008; 23:39:26 >
  • ilerki hayatınızda inşallah ticarete atılırsınız da,bu fiyatların imkansız olduğunu sizlerde anlarsınız

90-110 YTL ye AVrupa PAL oyun almak biraz zor arkadaşlar. Hayal kurmayalım.

Bu işin ARAL ile alakası yok, vergiler yüksek ne yazık ki
  • HEP DESTEK TAM DESTEK.

• %100 KATILIYORUM BU FİYATLAR ÇOK ABARTI NEDEN GİDİP BİR MAĞZADAN MAKUL FİYATLARDAN ALMAK VARKEN YURTDIŞINDAN GETİRMEYE ÇABALIYORUZ YOK O SİTE YOK BU SİTE YOK PALMI YOK NTSCMİ KARGODA PATLARMI.
  • Aral noldu bizim NTSC-U/J işleri alet Pal özürlü diyorum boşamı konuşuyom burda ben! Prince of Persia'yı çıktığı gün almak benmde hakkım değilmi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.