Şimdi Ara

ARAL ITHALAT bunu okusun !!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
1
Favori
6.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARAL'A bi cift lafim daha olucak. seni kiniyorum ARAL we sana laflar hazirladim.
    ya hesap kitap bilmiyorsun ya da hic dayak yemedin.
    dalga mi geciyorsun adam mi seciyorsun.
    gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: DXM06

anlamadım ufuk daha ucuzunu istemek bencillik mi? nedir bu alternatifler?

lafım ARAL'a idi.
  • TAM DESTEK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amops2 -- 9 Ekim 2008; 17:04:30 >
  • adamlar bu konuyu değil pes fanlarının yazdıklarını görmüşler galibaa...
    180 ytl diyolar maşallah ,spotçusuda aşağı kalmaz bunu görünce o da güzel bir fiyat geçirir şimdi
  • selam

serbest piyasa koşulları aral bu fiyatlardan satıyorki (gelir seviyesi yüksek kişiler mevcut ki) bu fiyat politikası devam ediyor az satış yüksek kar yada aynı kar çok satış düşük fiyat.

insanlar layık oldukları şekilde yönetilir
    damlaya damlaya göl olur

vs vs vs
  • Yemişim ARAL'ı doğubank forever 100'ede satsa ben yine doğubanktan alıcam nasıl olsa
  • Bence sadece aral'i suclamayalim,
    işte türkiye'deki distribütör sistem,
    adam gidio anlaşıo, alıyo 1'e satıo 2'ye,
    onun için dünyanın en pahalı ülkesiyiz...
  • boş boş konuşmalar, hiç ithalat yaptın mı ?

türkiye'ye dışarıdan giren tüm ürünleri vergiler dolayısıyla 2 ile çarplmak zorundasın yani 90 milyonluk ürünü, 180'e alman doğal. daha az kar edip ucuza bile satıyorlar fifa benim bildiğim 135 milyon..

Bedavaya getirseler alırsınız.

Bu kadar tepki gösteriyorsunuz ps3 kırılısa da orjinal alın o zaman 50'ye versin alın da görelim.
  • yurt dışında örneğin ingiltere'de FIFA ve PES'in satış fiyatları aynı. sanırım ikiside 38 pound idi. demek ki her ikisinde taban fiyatları hemen hemen aynı seviyede. e buraya dönüyoruz bakıyoruz ki, FIFA 135ytl, PES 180ytl. gümrük vergisi ikisi içinde aynı gümrük vergisi, kdv ikisi içinde aynı kdv, nakliye ikisi içinde aynı nakliye, vs. vs. vs...

yani diyeceğim şudur ki, 180ytl'ye oyun mu olur kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafacelen -- 10 Ekim 2008; 15:23:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: buraktcm

boş boş konuşmalar, hiç ithalat yaptın mı ?

türkiye'ye dışarıdan giren tüm ürünleri vergiler dolayısıyla 2 ile çarplmak zorundasın yani 90 milyonluk ürünü, 180'e alman doğal. daha az kar edip ucuza bile satıyorlar fifa benim bildiğim 135 milyon..

Bedavaya getirseler alırsınız.

Bu kadar tepki gösteriyorsunuz ps3 kırılısa da orjinal alın o zaman 50'ye versin alın da görelim.

mesela ben ithalatciyim hocam. wergilerden herbiseyden haberim war. ama ucuza bile satiyolar demen gercekten bizlerde soru isareti uyandirdi. dunya oyun piyasasi tum gozlerini foruma cewirmistir su anda. gercekten super bi formul bulmussun. yurtdisinda 90sa 2yle carp 180. yurtdisinda 200se bizde 400. oh ne ala memleket. 50 ye satsinlar bak bakalim orjinal almayani nasi dowuyoruz forumca.

• fahiş fiyatlara son
  • AAARAL BİİZİ DİSKOYA GÖTÜR!!!
  • Bende destekliyorum. Ama bu vergiler gerçekten çok fazla. Allah oyunculara destekversin.
  • Bendende tam destek...!!!
    Bu kadar yazılanı okuyunca kendi kendime dedimki Türkiyede oyun ithal edip,uygun fiyata satışı yapan yer yok. Acaba açabilirmiyiz, aklıma takıldıda
  • HEP DESTEK TAM DESTEK
  • haklısınız dostlarım.tam destek benden.
  • bu yazılanlar boşuna arkadaşlar.bizim ülkemizde ucuz olan ne varki.vergi üzerinden vergi alınan bir ülkede yaşıyoruz.kişi başına düşen milli geliri bizden 10 kat fazla olan ülkeler bir çok şeye bizden çok daha az ödeyip sahip oluyorlar.vazgeçilmez olan o kadar çok ihtiyaçlarımızın ne kadar pahalı olduğu ortadayken oyun gibi kısıtlı bir kesime hitap eden ve ülkemizde lüx olarak görülebilecek bir sektör içinde bu fiyatları olağan karşılamak gerek.sorun sistemin kendisinde ama yapacak bi şey yok.kaderimiz bu.
  • Ya şunu anlamıyorum oyun fiyatları arala baglı değilse eski oyunları nasıl 50-60a satıyorlar????

Tamam wergilerde çok yüksek ama eski oyunlardan vergi almıyormu dewlet?..
  • Bir fincan kahveye 10 Lira,1 bardak biraya 20 Lira verebilen alım gücü yüksek kesim her halükarda Aral İthalatın kazanç kaynağı olacaktır.O yüzden orta gelir düzeyine sahip bizim gibi kişilerin feryatlarını pek kazımayacaklardır.Adamlar aptal değil bizim söylediklerimizi düşündüklerimizi onlar düşünmüyor mu sanki.Bu kadar adam tonla şey yazmış.Daha öncede böyle şeyler çeşitli şekillerde dile getirildi yllardır.Ama sonuç ortada.Adamlar yakalamışlar bir yerden götürüyorlar malı işte.Bize düşen başımızın çaresine bakmak.

Artı PS3 kırılsa bile gerek iso gerekese kopya BD şeklindede olsa bunlar her türlü satacak.PSP kırılalı yıllar oldu,hala orijinal oyun alıyor,soruyor millet.Gözlerimel defalarca şahit oldum.O yüzden kırılmaylada alakası yok bence.Belli bir zümreden zaten istedikleri parayı kazanıyorlar.Bu zümreye ister zengin,ister enayi deyin.Durum böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press_Play_On_Tape -- 13 Ekim 2008; 0:36:58 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.