Şimdi Ara

Aralık Ayı İçersinde Alınacak Sıfır Arabalar? 2013

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum. Bu aralık ayında sıfır araba almayı düşünüyoruz. Sonuçta sıfır alıcaz iyi araştırmak gerekir. Herkez farklı bişey söylüyor.
    55.000 bütçem var . Bundan önce Vtec2 aracımı sattım Vtec 2 yi aramıyacağım C segmenti bi araç istiyorum sizce hangisi alınmalı ? HB veya sedan farketmez. Otomatik olursa iyi olur ama manuelde alabilirm sizce hangisi alınmalı veya alınmamalı neden alınmamalı ? :) Dizel veya benzinli farketmez arkadaslar.

Vw jetta mı Honda civic mi Ford focusmu Renoult Fluance mi Toyota Aursmi ? Corollamı golf mü ? Yeni Astıramı? 2013 model bazında kıyaslarsak hangisi iyidir ? Performansı konforu sorunsuzluğu yol tutuşu olarak hangisi iyidir ?? Bu arada Yeni civic otomatik hakkındaki yorumlarnz neden olur tork düşük olduğu için rampalarda sollama yaparken sorun yaratırmı vtec2 yi aratırmı? ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1121 -- 15 Aralık 2013; 23:04:03 >

• Ben yeni astra sedan aldım 9000 km bindim hala biniyorum cosmo almıştım 1.4 turbo otomatik vites donanım sürüş keyfi çok çok iyi sadece şehir içi tüketimi biraz yüksek ama şehirler arasında çok iyi ben astrayı kullanan biri olarak şehir içinde sıkıntı olmıycaksa şiddetle öneririm daha en ufak problem yaşamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercobaba

Ben yeni astra sedan aldım 9000 km bindim hala biniyorum cosmo almıştım 1.4 turbo otomatik vites donanım sürüş keyfi çok çok iyi sadece şehir içi tüketimi biraz yüksek ama şehirler arasında çok iyi ben astrayı kullanan biri olarak şehir içinde sıkıntı olmıycaksa şiddetle öneririm daha en ufak problem yaşamadım
    skoda rapid
    mitsubishi lancer
    ford focus
    astra
  • Jetta , auris , fluence , Corollayı eleyiniz.Diğerleri arasından ise.
    Manuel olarak golf olabilir.
    Lpgli civic de olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercobaba

Ben yeni astra sedan aldım 9000 km bindim hala biniyorum cosmo almıştım 1.4 turbo otomatik vites donanım sürüş keyfi çok çok iyi sadece şehir içi tüketimi biraz yüksek ama şehirler arasında çok iyi ben astrayı kullanan biri olarak şehir içinde sıkıntı olmıycaksa şiddetle öneririm daha en ufak problem yaşamadım
    Civicle devam edin alıştığınız gibi :) 6 yıl garanti lpg uyumu lpgnin garantiyi bozmaması gibi avantajları var .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

Civicle devam edin alıştığınız gibi :) 6 yıl garanti lpg uyumu lpgnin garantiyi bozmaması gibi avantajları var .

Alıntıları Göster
    1.2 tsı golf
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alaskalı Suikastçi

1.2 tsı golf

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bayilere gidip test et, hangisi sana uyarsa onu tercih et, baskalarinin sozune bakarsan istedigin araci alamazsin.

Ben baskasinin sozune baktim cok begendigim bi araci kacirdim 2.elde, kacan balik buyuk olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

Bayilere gidip test et, hangisi sana uyarsa onu tercih et, baskalarinin sozune bakarsan istedigin araci alamazsin.

Ben baskasinin sozune baktim cok begendigim bi araci kacirdim 2.elde, kacan balik buyuk olur.
    1.4 Turbo düz vites benzinli yeni astra sedan kullanıcısı olarak söyleyeyim ki pompa değerlerine göre İstanbul şehir içinde tüketim değeri kış verilerine göre 9 ile -9,4 lt arasında değişiyor. Bunu göze alırsanız astra sedanı tavsiye ederim. AFL far sistemi ile motorun performansı ile malzeme kalitesi ile diğer c segmenti araçlardan daha derli toplu ve düzgün bir araç. Sizi üzmeyecektir.
  • Cruze alinir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoderAdam

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    golf 1.2 tsi comfortline+DSG aldık 57500e falan maloldu.
    Yarım saat içinde bulduk. Yalnız işlemleri yılbaşı yapıp ocakta teslim alacağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

golf 1.2 tsi comfortline+DSG aldık 57500e falan maloldu.
    Yarım saat içinde bulduk. Yalnız işlemleri yılbaşı yapıp ocakta teslim alacağız

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun, güzel tercih.
  • x-rayted kullanıcısına yanıt
    hayırlı uğurlu olsun, iy günlerde kullanın, kazasız belasız inşallah. Ancak az para değil verdiğiniz para. Ben de astra sedan cosmoyu 57 bine almıştım iki üç ay önce. sizin verdiğiniz miktarı öğrenince ucuza aldım hissine kapıldım, iyi oldu. HB araç hiç bir zaman bana hitap etmediği için Golf ilgi alanıma girmedi, ancak methini çok duydum.
  • Kendime değil eşimin kardeşine aldık. Bende zaten aynı arabanın 2013 metalik siyah düz vitesi var. Otomatik vites DSG golfte çok pahalı 7500 falan.
    Arabanın yarım saat içinde bulunması şans oldu. Genelde otomatik kolay bulunmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

Kendime değil eşimin kardeşine aldık. Bende zaten aynı arabanın 2013 metalik siyah düz vitesi var. Otomatik vites DSG golfte çok pahalı 7500 falan.
    Arabanın yarım saat içinde bulunması şans oldu. Genelde otomatik kolay bulunmuyor.
    1.2 DSG golf vtec2 yi aratır mı acaba ? Opellerede çok sorunlu ilerki zamanlarda sıkıntı çıkarır diyorlar tabi ne kadar doğru orasını bilemem herkes bi kafadan söylüyor arkadaslar. Peki cıvıc otomatik nasıl olur rampalarda fln sollama sıkıntısa yaşarmıyım benm vtec2 0 100 9.2 sn miydi neydi yanlış hatırlamıyosam otomatik yeni kasadada 12 küsür saniye vites oranları çok uzun devirlenmiyo diyorlar. İçi diğer arabalara göre çok ferah geldi.
  • Disconnectus_Erectus kullanıcısına yanıt
    Otomatik civic rampalarda sollamalarda hızlanmalarda fln sorun çıkarır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1121

Arkadaşımda var sorun yaşadığını duymadım , devir çevirmek suretiyle civicin motorunun iyi performans verdiği hep konusuluyor forumda .
    2000-3000 devirde sollamaya girmeyin 5000 devirde girin siz de ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

quote:

Arkadaşımda var sorun yaşadığını duymadım , devir çevirmek suretiyle civicin motorunun iyi performans verdiği hep konusuluyor forumda .
    2000-3000 devirde sollamaya girmeyin 5000 devirde girin siz de ...

Alıntıları Göster
    Zaten aracı devirli kullanan birisiym ama otomatiğin yetersiz kaldığını söylüyolar aracı deneme fırsatım olmadı

• quote:

Zaten aracı devirli kullanan birisiym ama otomatiğin yetersiz kaldığını söylüyolar aracı deneme fırsatım olmadı

Alıntıları Göster
    civic varken diğerlerine bakılmaz.. Ankarada iseniz çıkın istanbul yolu üzerinde tüm markaların bayisi var benim 3-4 saatimi aldı hepsini gezmek araçları incelemek. Aslında kafamda zaten civic vardı ama diğerlerini de görmek istedim ve boşa zaman harcamışım civic sınıfında en iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shinnok

civic varken diğerlerine bakılmaz.. Ankarada iseniz çıkın istanbul yolu üzerinde tüm markaların bayisi var benim 3-4 saatimi aldı hepsini gezmek araçları incelemek. Aslında kafamda zaten civic vardı ama diğerlerini de görmek istedim ve boşa zaman harcamışım civic sınıfında en iyisi.

Alıntıları Göster
    Sizinki otomatik mi manuelmi performansı konforu nasıl ? Eski kasalara göre yol sesi ve yol sesi biraz daha düzeltilmiş diyolar ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.