Bir ocağın tek erkek evladıyım bu vatana ölümüne sevdalıyım ne anam var ne de babam benim gözüm de isterse bu vatan diz çökerim önün de Memleket sevdası benim kanıma işlemiş bu şerefsizler 30 senedir vatanımı pislemiş temizlemek için vatanım beni asker istemiş geliyorum ARALIKTA seve sev e TÜRKİYEM Ne bekliyoruz ki çıkalım kandil'e GABARA Türkiye'nin ihtiyacı kalmadı artık dur a sabır a ölmek için değil öldürmek için çıkacağım bu yola ölürsem de eğer kanımla, terimle koyun KABİR E Cesaret gerekirse ben en önden giderim hiç şakam yok isterseniz yemin ederim bir canım var vatanım için feda ederim ölmek için can ararsan ben hazırım TÜRKİYEM Dağlıca da hain pusu kurmuşlar MEHMET İMİ habersizce vurmuşlar acı haberi anaları çok geçmeden duymuşlar vurulan Mehmet değil ben oldum TÜRKİYEM KARARMIŞ GAVUR UN GÖZÜ OYASIM GELİYOR SAVUNACAK GÜCÜN KALMADI TÜRK ASKERİ BİLİYOR ŞEHİTLERE BURADAN ALLAHTAN RAHMET DİLİYOR GİDENLERE ÜZÜLMEYİN YENİ MEHMETLER GELİYOR
Aralık ayında benim gibi silah altına alınacak tüm arkadaşlarıma gelsin.Bir arkadaşım askere gideceğimi duyunca bana yollamış
Allah Yardımcın Olsun Kardeş Hayırlı Tezkereler
@Jijimm Allah razı olsun hocam inşallah 1 askerimizin daha burnu kanamaz