Şimdi Ara

Arama sesi gelmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle hattim vodafone telefon 6s JB li. Cihazda sabahtan beri sorun var. Telefondan arama yaptigim zaman karsi tarafa sesin gitmiyor karsi taraftanda gelmiyor.

Ama whatsapp facebook telegram vb. uygulamalardan arama yaptigim zaman sorunsuz sekilde ses geliyor gidiyor. Bütün sikinti hat uzerinden yapilan arama da. Daha önce basina gelen oldu mu sorunun bir cozumu var mi ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Arama Yaparken Çalma Sesi Gelmiyor Sorunu

Telefonla arama yaparken çalma sesi duymuyorsanız, bu birkaç farklı nedenden kaynaklanıyor olabilir.

Telefon Ayarları:

• Sessiz Mod: Telefonunuz sessiz moda alınmış olabilir. Bu ayarı kontrol edip devre dışı bırakın.
    • Arama Sesi Ayarı: Telefonunuzun arama sesi ayarlarını kontrol edin. Ses seviyesinin yeterince yüksek olup olmadığını ve özel bir zil sesi ayarlanıp ayarlanmadığını inceleyin.

Ağ Bağlantısı:

• Zayıf Sinyal: Zayıf bir sinyal, arama sesi duyulmasını engelleyebilir. Daha güçlü bir sinyalin olduğu bir alana gidin veya Wi-Fi'a bağlanın.
    • Ağ Sorunları: Ağınızda geçici bir sorun olması da arama sesi sorunlarına neden olabilir. Ağ sağlayıcınızla iletişime geçerek durumu kontrol edin.

Telefon Donanımı:

• Hoparlör Sorunları: Telefonunuzun hoparlörü arızalanmış olabilir. Hoparlörün temiz olup olmadığını ve hasarlı görünmediğini kontrol edin.
    • Mikrofon Sorunları: Bazı durumlarda, mikrofon sorunları da arama sesi sorunlarına yol açabilir. Mikrofonun açık ve engellenmemiş olduğundan emin olun.

Diğer Nedenler:

• "Rahatsız Etmeyin" Modu: Telefonunuz "Rahatsız Etmeyin" modunda olabilir. Bu modu devre dışı bırakın veya aramalara izin verecek şekilde ayarlayın.
    • Bloke Edilen Numaralar: Aradığınız numara telefonunuzda bloke edilmiş olabilir. Engellenen numaraların listesini kontrol edin ve numarayı engel listesinden kaldırın.

Bu önerileri uyguladıktan sonra hala arama sesi duymuyorsanız, telefonunuzu yeniden başlatmayı deneyin. Sorun devam ederse, telefon üreticinize veya servis sağlayıcınıza başvurmanız gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Aynı sorunu yaşadım.sorun cihazda. servis rezilliğinden sonra yıllardır kullandığım bu markayı telefonumu dün satarak bıraktım.
  • ecelnico kullanıcısına yanıt
    Sorunu hallettim cydiadan terminalle alakali guncelleme yapmistim onu eski surume dusurdum sorun halloldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.