Şimdi Ara

Aranıza yeni katılacak biri olarak sormak istediğim birkaç soru var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1)Cortana windows 10 ile birlikte Türkçe desteğine kavuşuyor mu?
    2)Sesli yazma özelliğini kullanabiliyor muyuz hani şu iphone daki dikte olayı?
    3)Windows 10 ile bilikte uygulamalar windows tarafından geliştirilecek mi yoksa yine geliştiricilerin insafına mı kaldık?
    4)Bataryası nasıl gidiyor windows phoneların?İphone 4s ile bir günü kılı kılına kurtarıyordum.O da 3g yi hiç açmadan.Alacağım telefonda 3g yi de aççmak resim de çekmek film de izlemek istiyorum.Bilgisayarımı filan kardeşime vericem sadece onu kullanıcam.Yani kısacası teknoloji açısından elim ayağım olsun istiyorum.Üniversitede ödevlerimi ssunumlarımı ondan hazırlayıp kullanıcam gerekirse iyi bir dokunmatik kalem ile o anda aldığım bir notu twitterımda facebookumda paylaşıcam.Gündemi takip edicem.Öyle oyunla wğlence uygulamalarıyla filan işim olmaz.Bu okul zamanı avukatın yanında çalışmaya başlıyacağım.Yani bir iş telefonu gibi kullanıcam.En önemlisi de kamera güzel çeken beni abidik kubidik şeylerle uğraştırmayan bir kamerası olsun istiyorum.Çeektiğim şey çamur gibi gözükmesin net olsun.Uygulamalrın incine cıncığına kadar kullanan biri değilim.twitter da yazdığım gönderilsin,swarm da check ine bastığım zaman check in yapsın,facebook da haber akışını okuyup beğenebileyim,bir de tarayıcısı donmadan çalışsın kafidir benim için.Windows phone bunları karşılayabilir mi?Eğer karşılıyorsa 1000 lirayı çok geçmemek kaydıyla (malum öğrenciyim) bir telefon önerir misiniz?Ne kadar uygun olursa o kadar iyi benim için.Şu dediklerimi yerine getirebilsin yeter.

• Yahu cevaplayacak bir insan evladı yok mu :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wi Fi kullanıcısına yanıt
    Amaç ? İşsizsin yemin ederim.

• Cevap versek bi türlü vermesek bir türlü...

• Wi Fi kullanıcısına yanıt
    Tartışmıyacağım seninle.

• Modemini keserim milletle biraz düzgün konuşsan kendin için iyi edersin klavye delikanlısı olmayın arkadaşlar yoksa anteni bozuk wifi gibi olursunuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • -Bana göre Cortana türkçeye yine kavuşmayacak
    -10 ile geliyor sanırsam
    -Tabikide geliştiricilerin insafına kaldık ama artık daha kolay Port ediliyor
    -Batarya maalesef optimize değil beklemede bile çok şarj harcıyor telefon
    -Kamera yazılımsal problem mevcut sararma yapıyor.
    Bana göre Windows dan uzak durun 1000 TL'ye güzel g2 alınır krallar gibi kullanırsınız

• 1 - sen yokken biz burda Microsofta baskın yaptık , oylamayla rekor kırıp cortana Türkçe olsun seçeneğini 1. Yaptık , incelemeye aldılar

2 - evet

4 - evet

3 Microsoft ortak mağaza yaptı artık pcye yazılan uygulamalar mobile de gelecek yiyosa yazmasınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdox229 -- 21 Temmuz 2015; 23:36:51 >
  • Uygulamalar port edilecek diyenler çok bekler. Google varken yazılımcı buraya uygulama yazmaz yazamaz. Körü körüne savunmayın şu platformu . Elle tutulan uygulama yok neredeyse.

• Herkese teşekkür ederim cevap verdiği için. Ben en iyisi biraz telefon modelleri hakkında bilgi toplayayım internetten. Hocam Android e oldum olası ısınamadım. O nedenle wp ye yöneleyim dedim. Şimdi siz böyle deyince de arada kaldım biraz. Ben en iyisi biraz daha düşüneyim. teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: cambaz_blood

Uygulamalar port edilecek diyenler çok bekler. Google varken yazılımcı buraya uygulama yazmaz yazamaz. Körü körüne savunmayın şu platformu . Elle tutulan uygulama yok neredeyse.

+1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında fanboydun ne oldu şimdi ??
  • suuyurbendeuyurum kullanıcısına yanıt
    1. Gelip gelmeyeceği malum daha. Oylama yapıldı incelemeye alındı, yine de w10un ilk zamanlarında Türkçe gelmesi zor.

2. Bunu bilen biri cevaplar bilgim yok.

3. Uygulama yapımcısına kaldık. Fakat w10da sistem eskisi gibi olmayacak. Yapımcı uygulamasını yeniden yazmadan ufak değişikliklerle uygulamasını w10a portlayabilecek. Yani mesela uygulamayı 20 günde yazması gerekirken, portlama sayesinde 1 günde uygulaması windows platformuna hazır olacak. Google yada apple'dan izin almasına vs. Gerek bile duymayacak.

4. w10un tam sürümünü beklesen daha iyi olur. Şuan kimse w10nun tam anlamıyla bilmiyor. Yazılım yönünden kötü olması pek beklenmiyor fakat Microsoft bu napacağı belli olmuyor dostum.. Hem w10 çıkınca herşey belli olur, hemde yeni telefonlar tanıtılacağı için şimdikinlerin fiyatı düşer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jumuu -- 22 Temmuz 2015; 0:10:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allons-y Geronimo

Zamanında fanboydun ne oldu şimdi ??

Ne alaka hala neredesiniz. Ben sadece gördüğüm bir haberi paylaşmıştım siz öyle yorumladınız ve bu durum beni incitti belirteyim.

Windows Phone iyi hoş fakat her şeyini savunmuyorum. Benim 925 ile 1.5 yılda yaşadığım sorunlardan haberiniz yok tabi ki. Her kime sorarsanız sorun beni Windows Phone fanboyu olarak nitelendiren kimseyi bulacağınızı sanmıyorum ki size bir şey kanıtlamak zorunda değilim.

Gerçi tavrınız değişmemiş hala aynı havadasınız ayrıca +1 dediğim mesajı iyi okumanızı tavsiye ederim özellikle Google ile olan kısmı.

Tekrar rica edeceğim tavrınız değişmedikçe mesajlarımı alıntılamayın veya cevap vermeyin. Hatta bloklarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 22 Temmuz 2015; 0:21:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jumuu

1. Gelip gelmeyeceği malum daha. Oylama yapıldı incelemeye alındı, yine de w10un ilk zamanlarında Türkçe gelmesi zor.

2. Bunu bilen biri cevaplar bilgim yok.

3. Uygulama yapımcısına kaldık. Fakat w10da sistem eskisi gibi olmayacak. Yapımcı uygulamasını yeniden yazmadan ufak değişikliklerle uygulamasını w10a portlayabilecek. Yani mesela uygulamayı 20 günde yazması gerekirken, portlama sayesinde 1 günde uygulaması windows platformuna hazır olacak. Google yada apple'dan izin almasına vs. Gerek bile duymayacak.

4. w10un tam sürümünü beklesen daha iyi olur. Şuan kimse w10nun tam anlamıyla bilmiyor. Yazılım yönünden kötü olması pek beklenmiyor fakat Microsoft bu napacağı belli olmuyor dostum.. Hem w10 çıkınca herşey belli olur, hemde yeni telefonlar tanıtılacağı için şimdikinlerin fiyatı düşer.

Hocam teşekkür ederim dikkate Alıp uzun uzun cevapladığınız için. En iyisi sizin Dediğiniz gibi yapmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: cambaz_blood

Uygulamalar port edilecek diyenler çok bekler. Google varken yazılımcı buraya uygulama yazmaz yazamaz. Körü körüne savunmayın şu platformu . Elle tutulan uygulama yok neredeyse.

1 milyarlık platforma niye uygulama yazmasın geliştirici? ben google moogle dinlemem abicim 1 milyardan bahsediyoruz pc tablet telefon xbox hololens iot bir seferde hepsine uygulama yazabilecekler

• Dikkate almayın hocam bana da aynısını yazmış.

Ya ben daha buraya ilk geldiğim günden beri Apple'ı savunmuş adamım, bana WP fanboy'u dedi adam

• quote:

Orijinalden alıntı: Spy_Hero

-Bana göre Cortana türkçeye yine kavuşmayacak
    -10 ile geliyor sanırsam
    -Tabikide geliştiricilerin insafına kaldık ama artık daha kolay Port ediliyor
    -Batarya maalesef optimize değil beklemede bile çok şarj harcıyor telefon
    -Kamera yazılımsal problem mevcut sararma yapıyor.
    Bana göre Windows dan uzak durun 1000 TL'ye güzel g2 alınır krallar gibi kullanırsınız

Batarya konusunda bence sizdeki üründe sıkıntı vardır. Ben lumia 520,640 ve 530 haricinde bütün lumia modellerini kullandım. Şu anda 830 ve 630 kullanıyorum. Bekleme durumunda wifi açık olarak 12 saat sonra bile genelde pil ya halen yüzde 100 olur ya da yüzde 98 olur. bütün senkronlar açık ve çok sayıda sosyal uygulama yüklü ve senkronlu. 3g mobil internet açık olarak beklerse yine 12 saatte minimum yüzde 97 ye düşüyor. ve bu durum kullandığım bütün lumia modellerinde böyleydi. Yani demek istediğim sizin dediğiniz 'beklemede bile çok şarj harcıyor'' cümlesi kesinlikle sizinle alakalı ve genele söylenemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Dikkate almayın hocam bana da aynısını yazmış.

Ya ben daha buraya ilk geldiğim günden beri Apple'ı savunmuş adamım, bana WP fanboy'u dedi adam

Gotham City'i aratıyorlar.

Her şeyimiz tamdı birde fanboy olduk.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.