Şimdi Ara

ARANIZDA KIMLER BABASIZ :(( BABASIZ GİTMİYO HAYAT İÇİM HALA AĞLIYO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biri benim yaşım 21 babam 48 yasında rahmetli oldu 3 ay oldu daha :((((

Gerçekten babasız hayat gitmiyo :((((((((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi everek_878 -- 4 Eylül 2008; 16:01:20 >

• Ben babamı 9 yaşımda kaybettim.
    Zor birşey.
    Senin acın daha yeni imiş. Allah sabırversin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark_flame

Ben babamı 9 yaşımda kaybettim.
    Zor birşey.

oo o daha cok kötümüş nasıl geldiniz buraya kadar .. yaş yasındasınız simdi

Herkezin babaları var ama benim babam rahmetli :(((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi everek_878 -- 4 Eylül 2008; 15:58:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: everek_878

Biri benim yaşım 21 babam 48 yasında rahmetli oldu 3 ay oldu daha :((((

seni anlıyorum kardesim.. 01,01,2006'da tam da doum günümde kaybettim bende babamı bahtsız bedevi misali..ama herseye rağmen hayat devam ediyor..evlatlar babalarını gömmemeli ama hayatın kuralı bu elden birsey gelmez...

metanetli olmanı öneririm..basın sağolsun
  • Allah rahmet eylesin. Başın sağolsun, Allah sabır versin kardeşim...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: dark_flame

Ben babamı 9 yaşımda kaybettim.
    Zor birşey.

oo o daha cok kötümüş nasıl geldiniz buraya kadar .. yaş yasındasınız simdi

Herkezin babaları var ama benim babam rahmetli :(((

Daha genç sayılırım, yaşım 16 ama babamın ölümü beni çok olgunlaştırdı. Üzülmekle bir yere varılmıyor.
    Çok genç yaşımda hayatı tanıdım ben. Allaha çok şükür durumumuz iyi, annem okumuş kendi ekonomik özgürlüğü olan bir kadın olduğu için kimseye muhtaç olmadan yaşayıp gidiyoruz.

• başın sağ olsun .Allah sabır versin.
    benimkide 20 yaşımdayken rahmetli olmuştu.
    sana tavsiyem annenin kıymetini bil. annemin vefatı beni daha çok etkilemişti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aileme ben bakıyorum
  • Savaşın ortasında komutansız kalmaktır, babasız kalmak.
  • quote:

Biri benim yaşım 21 babam 48 yasında rahmetli oldu 3 ay oldu daha :((((

off of içim acıdı benım babada olumden dondu beyın damarı tıkandı benımde yas 23 babam 5-49 yasında

Allah aşkına bole konular acmayın içim acıyor
  • Allah sabir versin herseye ragmen yilma , guclu ol !
  • Benim babam var mı desem , yoksa benim öyle bir babam yok mu desem bir türlü karar veremiyorum.Annem ile babam ben 3-4 yaşındayken ayrıldılar.Babamla yılda bir veya 2 yılda bir görüşüyorum.Ama ne olursa olsun benim öyle bir babam yok

Bu arada başın sağolsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 4 Eylül 2008; 16:19:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Baba Naber

Savaşın ortasında komutansız kalmaktır, babasız kalmak.

Allah kolaylık versin.
  • Ben ne yapayım 9 aylık iken salakça bir doktor hatası yüzünden babamı kaybettim ve hiç görmedim, duymadım ,hissetmedim.Aradan 18 yıl geçti ve ayaklarımın üzerine rahat bir şekilde basıyorum ama şu bir gerçek ki okulda tanışma bölümü gibi birşey yapar öğretmenler adını soyadını memleketini ve babanın ne meslek yaptığını sorar sıra sana geldiğinde sen ise ölmeden önce yaptığı mesleği söyleyip geçersin.Bu biraz koyardı insana.
  • Bende 10 yaşımdan beri babasızım ama benim babam ölmedi bizi terk etti.Babasız kalmanın ne demek olduğunu iyi bilirim.
  • Başınız sağolsun arkadaşlar...Th€King arkadaşım böyle diyorsunda onu kaybedince anlayacaksın değerini...O seni ne olursa olsun sevecek ama sen...Neyse bence hatanı düzeltmeye bak...
  • Allah sabır versin arkadaşlarsadece babamızn değil tüm ailemizin kıymetini bilelim
  • Benimde yok gibi birşey..
  • ben babami 2002 yilinin 31 mayis cuma günü saat 9:18 de kaybettimm... günler boyu inanamadim.. agladim.. çok agladimmm... yaşim 22 olcak ve hep dedigim şeyi yine diyorum.. BENİM BABAM ASİL ŞİMDİ YAŞİYCAKTİİ diee... ama...............
  • 17 yaşımda kaybettim. yaş 22 şu anda. Eksikliğini okadar çok hissediyorum ki keşke şimdi yanımda olsaydı. Tamam belki rahatım aile geçindirmiyorum çalışmıyorum öğrenciyim ama yinede belli bir sorumluluk var omuzlarımda yinede ailene sen bakıyorsun bi yerde her işini sen görüyorsun koruyup kolluyorsun yanlız bırakamıyorsun. Arkadaşlarım gezerken ben hep eve geldim ailem yanlız kalmasın diye. Hala yine aynıyım. Şimdi babam olsaydı vallaha kendi hayatımı yaşardım. Arakdaşlarıma eğlenirdim, çalışırdım ozaman daha rahat olurdum aklım ailemde kalmazdı paramı biriktirip tek başıma tatile giderim yada seyehate çıkardım ara sıra. İnsan istiyo bazen ya. Şimdi bi kız arkadaşım var mersinde yanına gitmek istiyorum ama bi yanda ailem bi yanda o kaldım öyle. Bayramda gideyim diyorum bu sefer ailem yanlız olacak falan filan bir sürü şey.

Babam olsaydı babam ilgilenirdi ailemle bende kos koca adma olduma rtık 22 yaşımda kafama göre takılırdım. Ha it kopuk anlamında değil biraz daha serbest ya da ne biliyim biraz daha rahat olurdum. Neyse Allah geride kalanlara sağlık versin diyecek başka bişey yok.

Çok severdim ama olmuyo işte, onca kişi var babasını saymayan nefret eden onlarınkine bişi olmuyoda gelio böyle iyi ailelere oluyo olan anasını satim be. İyi olmuyacan bu dünyada vallaha. Bende iyi biriyim çok şükür ama çok şey çektim ya gerçi nankörlük etmemek lazım istediklerimde oluyo ama duygusal yönden hiçde bu hayattan hoşnut değilim açıkcası. Babanı kaybedersin, kız seversin açılırsın red eder maf olursun, moralin bozulur kafa dinlemek sitersin ailenle tartışırısın falan filan offff ya of. Çok sıkıntılı günler geçiriyorum hele şu son 6 aydır piskolojim bozuldu nerdeyse. şu yaşıma kadar bi babamın öldüğü gün ağladım bide şimdi gözlerim yaşarıyo. Hele şu kız mevzusu beni iyice bitirdi.

Amannn ya neyse , elden hiç bşiey gelmiyor.

Hadi herkese hayırlı günler

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.