Bildirim
aranızda SEAT LEON 1.4 tsi hakkında bilgisi olan varmı ? (YAKIT TÜKETİMİ)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben 100 liralık benzinle 380km gittim şehir içi.
160 liralık benzin yaklaşık 52 litre yapıyo bu da bi depoya yakın 610 km gider gibi..
Tam depo yedek dahil 720 km giden arkadaşlar var forumda. -
dizel almak daha mı mantıklı acaba ya ?
bu tsi ler de az yakıyo denio ama... -
Yedek depo olayı ne arkadaşlar? -
çünkü fiyat olarak da bana 35 milyar civarı fiyat verdiler...
fiyatı uygun geldi ama işte dizel den aşırı derece farklı yakıosa bi işe yaramıcak... -
iyi de 1000 motor ya da 800 kilo değilki... dizel gibi yaksın. Bi de benzinliyle dizeli karşılaştırmak yerine diğer benzinlilerle karşılaştır. Şehir içi benim leon tsi 8.1 yakıyo mesela. Tabi gönlün dizeldeyse dizel düşün... -
ışık yanarken gittiğin km dahil 700 km rahatlıkla gidersin bir depo benzinle ( 160 ytl 52 lt denk geliyor ) ben böyle yakıyorum -
arkadaşlar bende leon tsi var yeni aldım şu ana kadar 350 liralık benzinle ortalama 1500 km yol gittim. oda ort. 230bin civarı oluyor km de.Bu arada rodaj süresi için 3bin deviri pek geçmedim.bu yolun 700 km yaklaşık uzun yol yani şehir dışı.hesaplamadım ama şehir içi 280 yakıyor sanırım bu arada bi kjaç depo sonra dahada düşecepini sölediler bana.Araçtaki anlık yakıt tketim miktarı verileri gerçekleri pek yansıtmıyor biras fazla gibi gösteriyor çünkü 9lt altına fazla inmiyor:)
Alacak olanlara kendi düşüncelerimide yazaym bari.ARaçda 0 süspansiyon var kazık gibi:)(görmeden bi çukura filan girerseniz hızlı bi şekilde ön takım elize verebilit:))..Ancak yol tutuşu bu sayede mükemmel olmuş.Yaeni karşılaştığım bi sorunda araç yıkamacıya gittiğimde farkettim ön kaputta yani ön camın hemen önündeki plastik parçada boyalar çıkmaya başlamış.bugün yarın servise görürecem garantisi var ne yapacaklar bilmiyorum.Ama herşeye rahmen ben bu kasaya aşığım vede çok memnunum(iç donanıma rağmen).Alcak olanları utandırmıyacaktır sanırım.daha fazla bilgi isteyenler varsa yazssın saygılarımla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LE10 -- 7 Mart 2008; 14:21:00 >
-
rodaj süresinden sonra şehir içi 8 -8,5 lt şehir dışı 6-6,5 lt karışık olarakda 7,5 lt yakıyor. yakıtı iyi :) -
dün (pazar günü) kozyatağı - zeytinburnu, zeytinburnu - kozyatağı + gezinti 100 kmde 6.6 litre yaktım. Şaşırdım!! -
yaa hocam bır gezıye cıkacagız ama pek fazla bılgım yok bu yakıt tuketımıyle
sızce seat leon 1.6 stylance ile 3000 km tahmını olarak kac lıtre benzın :kac depa veya kac ytl tutar
cevaplarsanız cok sevınırım tsk -
quote:
Orijinalden alıntı: gecegozluprens
yaa hocam bır gezıye cıkacagız ama pek fazla bılgım yok bu yakıt tuketımıyle
sızce seat leon 1.6 stylance ile 3000 km tahmını olarak kac lıtre benzın :kac depa veya kac ytl tutar
cevaplarsanız cok sevınırım tsk
75 lirayla 300 km gidersin rahat 750 liraylada 3000 km gidersin -
ne rodaj süresi dostum rodaj falan yok bunlarda kökleeee gazııı imprezamı bu 1000 km sonra gel yag değiştir desinler motor capaklarını atmak için....
quote:
Orijinalden alıntı: LE10
arkadaşlar bende leon tsi var yeni aldım şu ana kadar 350 liralık benzinle ortalama 1500 km yol gittim. oda ort. 230bin civarı oluyor km de.Bu arada rodaj süresi için 3bin deviri pek geçmedim.bu yolun 700 km yaklaşık uzun yol yani şehir dışı.hesaplamadım ama şehir içi 280 yakıyor sanırım bu arada bi kjaç depo sonra dahada düşecepini sölediler bana.Araçtaki anlık yakıt tketim miktarı verileri gerçekleri pek yansıtmıyor biras fazla gibi gösteriyor çünkü 9lt altına fazla inmiyor:)
Alacak olanlara kendi düşüncelerimide yazaym bari.ARaçda 0 süspansiyon var kazık gibi:)(görmeden bi çukura filan girerseniz hızlı bi şekilde ön takım elize verebilit:))..Ancak yol tutuşu bu sayede mükemmel olmuş.Yaeni karşılaştığım bi sorunda araç yıkamacıya gittiğimde farkettim ön kaputta yani ön camın hemen önündeki plastik parçada boyalar çıkmaya başlamış.bugün yarın servise görürecem garantisi var ne yapacaklar bilmiyorum.Ama herşeye rahmen ben bu kasaya aşığım vede çok memnunum(iç donanıma rağmen).Alcak olanları utandırmıyacaktır sanırım.daha fazla bilgi isteyenler varsa yazssın saygılarımla
-
yakıtına gelince tsı veed 6 vites olunca gaza basmamak imkansız öyle oluncada sehir içinde yakıtı artıyor uzun yokda 1 depo ortalama 120/150 km hız ile ile 700 km garantisi var... -
2013 Seat Leon FR kasa aracim var 1.4 TSI motor, yakıtı su gibi içiyor, yakmıyor diyen yalan arkadaş, 1 depo ile maximum 500km yol yapiyor şehir içi gazın ucuyla gidersen en fazla 550 gidiyor kesinlikle 600 gitmez, ama aracın performansına doyum olmuyor o ayrı, yaktığı yakıtı hak ediyor bence, yakıt fazla ama ben razıyım bu performansa :) -
Arkadaşlar,
Samimi söylüyorum uzun yolda sadece 105 kmh. ile cruz kontrole alarak 2010 Leon 1.4 tsi.motor aracımla 950 KM yaptım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X