Şimdi Ara

ARANIZDA SERÇEYE YORUM YAPACAK VARMI ?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamün aleykim arkadaşlar benim 5000 tl param var aklımdanda serçe geçiyor binmedim ama güzel bir araca benziyor içinizde kullanan yada fikri olan varmı ?? lütfen bana işte üztüne şu kadar daha koy daha iyisini alın demeyin durumum yok araba sürmesini bilmiyorum parça durumu nasıl benzini yıllık gideri tahminen trafik sigortası muayne sonra motoru nasıl beyaz renk düşünüyorum bide mangels çelik jant heards yapayı düşünüyorum sizce ??? lütfen yardımlarınızı yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar abilerim hayırlı günler hakkımıza hayırlısı
    Paylaş

• şahinden iyidr hocam. Daha az yakar. brodwayden de daha sorunsuzdr. Öğrencilik yaşamım serçeyle geçti. Hiç utandırmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyah olsun ama gitt gibi. Cok hos duruyor: )

• bzde 90 model tofaş kartal var yıllık vergisi 102 tl sigortası yıllık 140 küsür olması lazım tam bilmiyorum babam hallediyo o işi muayeneye sokmadık hiç.Geçen günlerde kendim bakım yaptım arabaya parça fiyatlarını bu konuda yazmıştım
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=87364392
    temizini bulursan işini görür ayağını yerden keser

• quote:

üztüne şu kadar daha koy daha iyisini alın demeyin durumum yok

quote:

bide mangels çelik jant heards yapayı düşünüyorum sizce ???

Serçe güzeldir de bu yazdıklarınız biraz çelişiyor gibime geldi..
    Aksesuarlara harcayacağınız parayı da anaparaya katarsanız bulacağınız serçe daha temiz ve sorunsuz olur..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • serçe güzel araçtır 2.5 saat köprü trafiğinde sert debriyajdan dolayı epey yorulmuşluğum vardır. bir keresinde de direksiyonun altına dizim sıkışmış frene basamamıştım. ayağım öylece kaldı. hemen alıp satma gibi bir derdiniz yoksa hyundai excel, daewoo nexia gibi enteresan ama güzel araçlara bakmanız fena olmaz.
  • Çelik janta boşa para harcamayın.Onun yerine o parayla daha düşük km daha yüksek model serçe alırsanız ileride durum olunca istediğiniz jantı almanız daha mantıklı.
    Umarım gönlünüzce bir şey bulursunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yas 30 un altindaysa ve ilk arabaniz olacaksa 400 liranin altinda sigorta beklemeyin.

• Serçe gibi en az 20-25 yıllık araçta km'ye bakanlar var

Hocam motor ve kaporta durumuna bak ve al derim. Mesela şunlar fena durmuyor:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-95-serce-6-kol-jant-154528055/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-94-model-eksiksiz-155276657/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 26 Şubat 2014; 0:02:50 >

• arkadaşlar teşekkürler ben 18 yaşına girecem araba sürmesini tam olarak bilmiyorum onun için bakıyorum serçeye 5-6 milyar vermek istemiyorum hem zevkimi gidericem hemde acemiligimi onun için yoksa borçla felan dah iyi araç alırımda bununla başlamak istiyorum yorumlarınız için teşekkür ederim başka yorumu olan varsa söylesin lütfen !!!! hayırlı günler abilerim kardeşlerim yardımlarınız için saolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.